MENÜ

Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi konuştu! Ayrılık ve ses kaydı açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Rossi Sevilla ile oynanacak rövanş maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam ortaya çıkan ses kaydıyla ilgili olan soruya da flaş bir yanıt verdi.

Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi konuştu! Ayrılık ve ses kaydı açıklaması

Fenerbahçe Sevilla maçı için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turunda deplasmanda 2-0 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında İspanya temsilcisi Sevilla'yı yarın sahasında konuk edecek.

Haberin Devamı

Zorlu maç öncesinde Sarı Lacivertli ekibin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus ve Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Rossi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında ilk olarak Rossi gelen soruları yanıtladı. 

Yarın oynanacak karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Diego Rossi, “Yarınki maçta goller atmak bizim açımızdan önemli olacak. İlk maçta aldığımız sonuçtan dolayı 2 gollük bir dezavantajımız var. Yarınki maçta ofansif oyuncuların rolü önemli olacak. Biz de neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. İşimizi yapacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık” diye konuştu.

JORGE JESUS'A KÖTÜ HABER

“GOL KATKISI HER OYUNCU İÇİN ÖNEMLİDİR”

Her oyuncunun takıma katkı sağlamak istediğini söyleyen Rossi, “Oyuncular her zaman takımlarına yardım etmek isterler. Gol katkısı her oyuncu için önemlidir. Asist yaparak takıma yardım etmeye çalışıyorum. Bu sadece benim yaptığım bir şey değil. Bu takım işinin bir yansıması” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi konuştu Ayrılık ve ses kaydı açıklaması

 

“HER GÜN BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Fenerbahçe taraftarlarının kendisinden beklentisinin fazla olduğu ancak performansı konusunda eleştiriler de yapıldığı yönünde gelen soru üzerine Rossi, şöyle konuştu:

“Oyuncular her zaman eleştirilebilir. Bunlara hazır olmanız gerekiyor. Bunların işinizi etkilememesi gerekiyor. Oyuncuların profesyonel bir şekilde işlerini yapmaya devam etmesi gerekiyor. Performansımla ilgili yüzde veremem ama her gün bir önceki günden daha iyi olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum.”

JORGE JESUS'TAN SÖZLEŞME VE SEVILLA YORUMU

Diego Rossi'nin açıklamalarının ardından Tecrübeli teknik adam ortaya çıkan ses kaydıyla ilgili olan soruya verdiği flaş yanıt gündem oldu.

İşte Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Şansımızın devam ettiğine inanıyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli olacak. Hala söyleyecek sözümüz var."

"İlk maçta rakibimize göre ilk yarıda daha iyiydik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz ise girdiği üç pozisyonun ikisini gole çevirdi. Umarım yarın girdiğimiz pozisyonları değerlendirebiliriz."

Haberin Devamı

 

Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi konuştu Ayrılık ve ses kaydı açıklaması

 

'BEN İNANIYORUM'

"Ben gerçekçi bir insanım. Takımımın gücünü biliyorum. Elbette hayal kuruyorum ama hayal kurmaktan önce inanmalıyım. Ve ben inanıyorum. Elbette hala final hayali kuruyorum ama tur tur bakıyorum. Biliyorum ki bu kupayı kazanmak isteyen çok daha güçlü takımlar olduğunu biliyorum. Bizim gücümüzü de biliyorum. Öncelikle bu turu geçmeyi düşünüyorum."

"Sevilla'nın çok fazla tecrübeli ve kaliteli futbolcuları var. Baskı altındayken titremezler. Sakin kalmayı becerebilen oyuncular. Yarın maç içerisinde şansa da ihtiyacımız olacak. Şans için de öncellikle çok çalışmanız gerekir. Biz de bunu yapacağız."

OOSTERWELDE NEDEN OYNAMADI?

"Jayden’ın değerine çok inanıyoruz. Geleli çok olmadı ve onun sisteme adapte olması gerekiyor. Sosyal hayata da adapte olması gerekiyor. En önemlisi takımın fikirlerine adapte olması. Hasta olduğu dönem oldu. Antrenman kaçırdı. O sürede de Lincoln çok iyi performans sergiledi. O hangi pozisyonda oynarsa oynasın iyi görev yaptı. Onun için fark etmiyor. O da iyi dönemdeydi. Bu performans pozitif olarak bana sürpriz oldu ama şimdi sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız. Lincoln'un sakatlanması onun için bir fırsat..."

Haberin Devamı

'LINCOLN'ÜN DURUMU BİZİ ÜZDÜ'

“Lincoln’un durumu bizi üzdü. Sezonun geri kalanında oynayacak mı bilmiyorum ama yokluğu büyük kayıp. O benin sevdiğim tipte oyuncu birden fazla pozisyonda oynuyor. Oynadığı her pozisyonda da elinden geleni yaptı. Yokluğu dezavantaj olacak"

AYRILIK AÇIKLAMASI

"Ses kaydımla ilgili sorunun maçla ilgili yok ama cevap vereceğim. Fenerbahçe'de kontratım Mayıs ayında bitiyor. Bu yeni bir durum değil. Bunun dışında söylenecek bir şey yok."

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BATSHUAYI OYNAYACAK MI?

"Michy Batshuayi'nin iki haftalık sakatlığı vardı. Perşembe günü %100'ü ile oynar. Pedro'nun tam anlamıyla hazır olması için maçlara ihtiyacı var."

 

Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi konuştu Ayrılık ve ses kaydı açıklaması

 

NELER YAŞANMIŞTI?

Flamengo'ya yakınlığıyla bilinen Gabriel Reis, Paparazzo Rubro-Negro isimli Youtube kanalının canlı yayınında Jorge Jesus'un kendisine gönderdiği ses kaydını yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Kayıtta Jesus'un, "Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorlanıyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Ancak mayıs ayını beklememiz gerekiyor. Brezilya’ya kucak dolusu sevgiler" dediği ortaya çıkmıştı.

Bu ses kaydı, Portekizli hocanın Flamengo'ya gitme düşüncesi olarak algılanmıştı ancak daha sonra Jesus'un, "Mayısta orada olacağım" şeklindeki sözlerinin, Brezilya ya da Flamengo'ya dönüş şeklinde söylemediği ve tecrübeli hocanın Portekiz'deki restoranı kastettiği öğrenildi.

Jorge Jesus'un bu sözleri Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti.

 

 

YORUM YAZ