MENÜ

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu! 7 ay değil, 7 gün gibi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3-1 kazandıkları Sivasspor maçının ardından konuştu. Güzel bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Portekizli futbol adamı, takımının özgüvenli bir şekilde yoluna devam ettiğin aktardı, sakatlıktan dönen oyuncusuna övgüler yağdırdı.

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu! 7 ay değil, 7 gün gibi...

Süper Lig'in 32. haftasında konuk olduğu Sivasspor'u 3-1 mağlup eden ve lider Galatasaray'ın Beşiktaş'a konuk olacağı derbi öncesi maç fazlasıyla Sarı Kırmızılı ekiple arasındaki puan farkını 3'e düşüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'TÜM MAÇLARIMIZI KAZANMAMIZ GEREKİYOR'

Galibiyet için mutlu olduklarını belirten Portekizli teknik adam, rakiplerini düşünmek yerine maçlarını kazanmanın önemli olduğunu vurguladı, "Bizim için bugün en önemlisi galip gelmekti çünkü rakibimizin arkasından geliyoruz ve oynadığımız her maçı kazanmamız gerekiyor. Bugün de 3-1 kazandık." dedi ve ekledi:

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu 7 ay değil, 7 gün gibi...

'11'E 11 OYNANIRKEN ÜSTÜN TARAF BİZDİK'

"İlk yarı 11’e 11 oynanırken üstün taraf bizdik. %70 topa sahip olma durumumuz vardı. Kaleye 5 şutumuz vardı. Rakibimizin bu sürede hiç şutu yoktu. Güçlü taraf bizdik ve 3 gol attık. Kontra ataklarda da güçlüydük ve devreye 3-0 önde girdik. Doğal olarak bir kişi eksik olduğunuz zaman devreye de 3-0 önde girdiğinizde baskılı oynayamayabiliyorsunuz. Biz de bunu yaptık."

Haberin Devamı

ZİRVE İNADI! SİVAS'TA 4 GOL...

'TAKIMIM ÖZGÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM EDİYOR'

"Savunmamızın arkasındaki alanı daraltmak için biraz geri çekildik. Sivasspor’un daha fazla top tutmasını normal karşılıyorum ama çok da girdikleri net pozisyonları yoktu. İrfan’ın 2-3 tane iyi kurtarışı vardı. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Takımım özgüvenli bir şekilde yoluna devam ediyor."

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu 7 ay değil, 7 gün gibi...

LUAN PERES'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI, TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sakatlıktan dönen Luan Peres'e övgüler yağdıran Jesus, "7 ay sonra oynayan Luan Peres’e de değinmek istiyorum. Bugünkü performansına baktığımızda sanki 7 aydır değil de 7 gündür takımla değilmiş gibi oynadı. Oyuncuların kalitesi bu tarz durumlarda ortaya çıkıyor. Bazı oyuncular için 7 ay sahalardan uzak kalmak büyük problem olurken bazı oyuncular içinse bu 7 gün gibi gelebiliyor. Onu da, bütün takımı da performansları için tebrik ediyorum. Taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. Özellikle bir kişi eksik kaldıktan sonra bizi çok iyi desteklediler." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu 7 ay değil, 7 gün gibi...

'KUPADA FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ'

Türkiye Kupası maçı için tekrar Sivas'a geleceklerini hatırlatan tecrübeli isim, "Çarşamba günü yine buraya farklı bir turnuva için geleceğiz. Şimdi İstanbul’a dönüp hazırlıklarımıza başlayacağız. Türkiye Kupası’nda da finale çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Jorge Jesus övgüler yağdırdı: İşte kalite bu 7 ay değil, 7 gün gibi...

'VALENCIA İYİ DURUMDA, BİLİNCİ AÇIK'

Jesus, Ali Şaşal Vural'la çarpışmasının ardından hastaneye kaldırılan Valencia ile ilgili sorulan soruya, "Enner Valencia’nın durumunu çok iyi bilmiyorum. Hastaneye gitti. Doktorumuzun bana verdiği bilgi, kendisi iyi bir durumda ve bilinci açık. Doktor olmadığım için klinik bir şey söyleyecek kapasitem yok, maalesef." şeklinde yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİ YORUMU

Portekizli'nin Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili yorumu ise şu şekilde oldu:

"Bizim yapmamız gereken kendi işimize odaklanmak. Rakiplerimizi düşünmemeliyiz. Bugün de bunu yaptık. Kendi maçımızı oynadık, kazandık. Galatasaray'ın arkasından geldiğimiz için bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Yarın ki maçta da ne olacağına bakacağız. Beni ilgilendiren şey, umarım yarın iyi bir hakem yönetimi olur. O maçın seviyesini kaldıracak kapasitede bir hakem yönetimi olur. Benim için önemli olan konu bu."

YORUM YAZ