MENÜ

Jorge Jesus, Oosterwolde için seferber oldu

Parma’dan transfer edilen Hollandalı sol bek, daha formayı giyemedi. Jayden Oosterwolde’nin, uyum süreci sırasında yaşanan deprem felaketinden kötü etkilenmemesi için hem kendisiyle aynı dili konuşan Ferdi Kadıoğlu hem de hocası Jorge Jesus seferber oldu.

Jorge Jesus, Oosterwolde için seferber oldu

Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk gününde Samet Akaydın’ı Adana Demirspor’dan kadrosuna kattı. Ardından uzun uğraşlar sonrası Parma’nın sol beki Jayden Oosterwolde’ye imza attırıldı. Uyum sürecindeki Hollandalı oyuncu, Konyaspor mücadelesinde ilk kez forma giymeye hazırlanıyordu. Ancak Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle maçlar ertelendi.

Haberin Devamı

SIK SIK ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Yeni geldiği ülkede yaşanan bu olayın Oosterwolde’yi kötü etkilememesi için harekete geçildi. Yıldız futbolcuyla aynı dili konuşan Ferdi Kadıoğlu, her anında 21 yaşındaki takım arkadaşının yanında olmaya çalışıyor. Başarılı oyuncu, Oosterwolde’ye yaşanan gelişmelerle ilgili de bilgi veriyor. Ferdi’nin desteğinin yanı sıra Jorge Jesus da öğrencisiyle yakından ilgileniyor. Portekizli teknik adamın, Oosterwolde ile sık sık özel olarak görüştüğü belirtildi.

Jorge Jesus, Oosterwolde için seferber oldu

ÇOK ETKİLENDİ

Başarılı sol bekin, afet bölgesi için başta spor kulüpleri olmak üzere tüm ülkenin seferber olması karşısında son derece etkilendiği öğrenildi. Oosterwolde’nin de takım arkadaşlarından yardım etme konusunda bilgi alıp, gerekli desteği sağlamaya çalıştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ