MENÜ

Jorge Jesus genç futbolcuyu takibine aldı! Dev talipleri var

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalar yapılırken, Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus da listesindeki isimleri yakından takip etmeye devam ediyor. Sarı Lacivertliler'in tecrübeli çalıştırıcısı aradığı ismi memleketi Portekiz'de buldu.

Jorge Jesus genç futbolcuyu takibine aldı! Dev talipleri var

Bu sezon ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, Avrupa'dan elenmesinin ardından yoluna hem lig hem de Türkiye Kupası'nda devam ediyor. Ali Koç başkanlığı dönemince potansiyelli isimleri yakından takip eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un belirlediği isimler de transferde belirleyici olmaya başladı. Portekizli teknik adamın geleceği hala tartışma konusuyken, yeni sezonun da kadro çalışması yapılmaya başlandı.

Haberin Devamı

JORGE JESUS SON NOKTAYI KOYDU

Hakkında kulübü ile ilgili olarak pek çok haber çıkan Fenerbahçe'nin teknik patronu Jorge Jesus, izin için gittiği ülkesi Portekiz’de son noktayı koydu.

“Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor” diyen Jesus, “Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var. Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Jorge Jesus genç futbolcuyu takibine aldı Dev talipleri var

 

ŞAMPİYONLUK HEDEFİNİ YİNELEDİ

Ayrıca Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin kendilerinden sezon sonunda büyük beklentiler içinde olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylüyorum. Bu hedeften şaşma yok. Beşiktaş derbisi ile başlayacak olan zorlu maratonda artık puan kayıplarına tahammülümüz yok” dedi.

Haberin Devamı

VITOR PEREIRA YERİNE İSTENİYORDU

ORTAYA SAHAYA YENİ İSİM ARAYIŞI

Bu sezon orta sahada bir türlü beklenen katkıyı alamayan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de hem yaratıcı hem de savunma yönünde etkili olacak bir isim için çalışmalara başladığı öğrenildi.

 

Jorge Jesus genç futbolcuyu takibine aldı Dev talipleri var

 

ARANAN KAN PORTEKİZ'DE BULUNDU

A Bola'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus, Famalicao'nun 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zaydou Youssouf'u takip ediyor. Benfica, Porto ve Sporting, Fransız oyuncu için devrede.

Saint-Étienne'den sezon başından transfer olan Fransız genç orta saha bu sezon Portekiz ekibi ile toplamda 32 maça çıktı. Bu maçlarda 3 gol, 2 asistlik performansa imza atan 23 yaşındaki futbolcu bir dönem üst düzeyde isimlerin arasında gösterilerek piyasa değeri daha 20 yaşında iken 8 milyon Euro gözükmekteydi. Şimdi ise Zaydou Youssouf'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3 milyon Euro gözükmekte. Genç futbolcunun 2026 yılına kadar Famalicano ile sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

 

Jorge Jesus genç futbolcuyu takibine aldı Dev talipleri var

 

ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Haberde genç futbolcunun 3 yıl önce Fenerbahçe'ye neredeyse transfer olacağı ancak sakatlığından dolayı bunun gerçekleşmediği ifade edildi. Yıldız adayı, Fransa Milli Takımı'nda da yer almak istediği için ismini duyurabileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

YORUM YAZ