MENÜ

Jorge Jesus bombasını Brezilyalılar duyurdu: Karar çoktan verildi

Corinthians'ın ardından Flamengo'nun teknik direktörlüğüne getirilen Vitor Pereira, Fluminense'ye 2-0 kazanılan maçın rövanşında 4-1 mağlup olarak Carioca finalini kaybetti. Brezilyalı muhabir Pereira'nın yerine getirilmesi istenilen ismi açıkladı.

Jorge Jesus bombasını Brezilyalılar duyurdu: Karar çoktan verildi

İki farklı dönemde Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira, geçen sezon Brezilya ekibi Corinthians'ın başına getirilmişti.

Haberin Devamı

Brezilya ekibi ile başarılı bir dönem geçiren Pereira sezon sonunda takımından ayrılma kararı aldı. Kayınvalidesinin rahatsızlığını öne süren Portekizli teknik adam Portekiz'e dönmek istediğini ve bir süre çalışmayacağını belirtmişti.

SÜRPRİZ İMZA

Bu gelişmenin ardından Corinthians da farklı teknik adamlara yöneldi. Vitor Pereira ise sürpriz bir şekilde Corinthians'ın ezeli rakibi Flamengo'ya imza attı.

Brezilya'da büyük ses getiren bu imzanın ardından Pereira ağır eleştiriler aldı.

Jorge Jesus bombasını Brezilyalılar duyurdu: Karar çoktan verildi

FİNALLERİN KAYBEDENİ OLDU

Flamengo ile dört farklı turnuvada final oynayan Vitor Pereira ilginç bir istatistiğe imza attı. Portekizli teknik adam yönetimindeki Brezilya ekibi Dünya Kulüpler Kupası, Brezilya Süper Kupası, Güney Amerika Süper Kupası ve Carioca Kupası'na veda etti.

Haberin Devamı

Carioca finali ise bardağı taşıran son damla oldu. İki maçlı sistemle oynanan ilk maçta Fluminense'yi 2-0 mağlup eden Flamengo deplasmanda rakibine 4-1 mağlup olarak kupayı kazanma şansını kaçırdı.

A PLANI JESUS

Brezilya'nın ünlü spor radyolarından Redeçao SporTV Muhabiri Eric Faria, büyük bir iddiada bulundu.

Jorge Jesus bombasını Brezilyalılar duyurdu: Karar çoktan verildi

Faria'nın iddiasına göre, Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı alan Flamengo'da a planı Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus... Pazartesi günü Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Brezilya ekibi bu andan itibaren Jorge Jesus ile temasa geçecek.

Jesus ile Flamengo arasındaki görüşmelerde sorun çıkarabilecek bazı hususlar da var. Geçmişte Flamengo'da görev yapan Portekizli teknik adam, 2020'de sözleşme yenilenmesinden kısa bir süre sonra kontratını feshetmişti. Bu olay Başkan Rodolfo Landim ve taraftarlar arasında rahatsızlık yaratmıştı.

Flamengo taraftarları son dönemde Jorge Jesus'un göreve getirilmesini istediklerini sık sık dile getiriyordu.

YORUM YAZ