MENÜ

Jesus'un beş kritik hatası! Fenerbahçe'ye pahalıya patladı

Sarı lacivertilerin İstanbulspor maçındaki 2 puanlık kaybının nedenleri ortaya çıktı. Kadıköy'de yapılan beş kritik hata, puan kaybına neden oldu.

Jesus'un beş kritik hatası! Fenerbahçe'ye pahalıya patladı

Galatasaray’ın Karagümrük karşısında 2 puan kaybetmesiyle şampiyonluk hesapları yapmaya başlayan ancak 2 kez öne geçtiği maçta İstanbulspor’dan sezonun en ağır skorlarından birini alan Fenerbahçe’de 3-3’ün nedenleri masaya yatırılıyor. Ezeli rakibin Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi pskilojik üstünlüğü ele geçirme şansı varken ne oldu da düşme hattındaki İstanbulspor’a karşı 2 puan kaybedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

NEFESLERİ KESECEK TRANSFER

SİVAS MESAİSİ BAŞLADI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında 29 Nisan Cumartesi akşamı deplasmanda DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışması ile başladı. Ardından sahaya geçen oyuncular, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri sonrasında pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. İstanbulspor maçına ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Jesusun beş kritik hatası Fenerbahçeye pahalıya patladı

HULL'DAN PELKAS AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Dimitrios Pelkas'ın geleceği için gelen soruya cevap verdi. Rosenior, Pelkas ile birlikte Crystal Palace'tan kiraladıkları Malcolm Ebiowei'nin geleceği hakkında gelen soru karşısında, kiralık oyuncular için henüz kesin kararını vermediğini söyledi.

Jesusun beş kritik hatası Fenerbahçeye pahalıya patladı

JORGE JESUS'LA KADIKÖY YIKILDI

Sezon başında Türkiye'ye gelirken büyük yankı uyandıran Portekizli dünyaca ünlü Teknik Direktör Jorge Jesus'un Kadıköy karnesi ise tamamen tartışma konusu oldu. Galatasaray ile arasında oluşan puan farkının iç sahada kaybedilen maçların etkisi olması ise dikkatlerden kaçmadı. Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Beşiktaş'a kendi evinde 4-2 mağlup olduktan sonra şoke eden tablo devam etti. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç yönetiminde biten seriler, taraftarların en çok tepki gösterdiği durum haline geldi.

Jesusun beş kritik hatası Fenerbahçeye pahalıya patladı

3-2 ÖNDEYKEN 5 DEĞiŞiKLiK TAKIMIN RiTMiNi BOZDU

1- Son 20 dakikada durum 2-2 olmasına rağmen sahada etkili bir şekilde mücadele eden ve 3-2 öne geçmeyi başarmış bir kadrodan 5 değişiklik yapılması Fenerbahçe’nin ritmini bozdu.

GEÇ VE YANLIŞ DEĞiŞiKLiK HAMLELERi

2- Oyuncu değişikliklerinde hem geç kalındı hem de tercih hataları yapıldı. İyi oynayan İsmail Yüksek ve Arda Güler en kritik dakikalarda (85 ve 90) kenara alındı, Samet-Serdar Aziz değişikliği çok geç yapıldı.

Haberin Devamı

ATTiLA SZALAi DE SAMET’E UYDU

3- Haftalardır hatalar yapan ve moralsiz olduğu gözlenen Samet Akaydin dinlendirilmek yerine ısrarla sahaya sürüldü. Atilla Szalai de Samet’e uyup bu hafta eski grafiğinden uzaklaştı. 3 golde de İstanbulspor forvetleri Macar sol stoperi üzerinden kaleye geldi.

Jesusun beş kritik hatası Fenerbahçeye pahalıya patladı

DEFANSTA UYUM SORUNU GiDERiLEMEDi

4- Jesus bir türlü defanstaki uyumsuzluğa çare bulamadı. Eze araya atılan hemen her topta ceza sahasına girdi ve rakibe 3 gol şansı verildi. Bu goller zaten kırılgan yapıya sahip takımı hep olumsuz etkiledi.

ROTASYON FORM TUTAN OYUNCUYU GERiLETiYOR

5- Jesus’un rotasyonları form tutan oyuncuları geriletiyor. Karagümrük ve Başakşehir maçlarının yıldızı İrfan Can ve Crespo ilk 11’de oynamaları beklenirken 75 ile 85’te oyuna alındı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Jesusun beş kritik hatası Fenerbahçeye pahalıya patladı

YORUM YAZ