MENÜ

Jesus'tan taraftara şampiyonluk mesajı!

Jorge Jesus, taraftarlara ve camiaya mesaj gönderdi. Fenerbahçe’nin tüm branşlarda şampiyonluk peşinde olduğunun altını çizen tecrübeli hoca, “Her alanda büyük bir kulübüz. Futbol takımı olarak bizim de tek amacımız, diğer branşlardaki gibi sezonu kupalarla tamamlamak” dedi.

Jesus'tan taraftara şampiyonluk mesajı!

Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı, taraftarlara ve camiaya seslendi, cesaret verici mesajlar gönderdi.

Haberin Devamı

Fırsat buldukça basketbol takımının maçlarını takip eden Jorge Jesus, Sarı-Lacivertliler’in bir futbol kulübünden fazlası olduğunu söyleyip, “Her alanda, her branşta çok büyük bir kulübüz. Kadın basketbol takımımız Avrupa’nın en büyük kupasını kazandı. Ligde de şampiyonluğa yürüyor. Erkek basketbol takımı da iki kulvarda yoluna devam ediyor” dedi. 

Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı, taraftarlara ve camiaya seslendi, cesaret verici mesajlar gönderdi. Fırsat buldukça basketbol takımının maçlarını takip eden Jorge Jesus, Sarı-Lacivertliler’in bir futbol kulübünden fazlası olduğunu söyleyip, “Her alanda, her branşta çok büyük bir kulübüz. Kadın basketbol takımımız Avrupa’nın en büyük kupasını kazandı. Ligde de şampiyonluğa yürüyor. Erkek basketbol takımı da iki kulvarda yoluna devam ediyor” dedi. 

Haberin Devamı

‘Kırgınlıkları bırakalım’

Portekizli çalıştırıcı, “Futbol takımı olarak biz de misyonumuzun farkındayız. Yıllardır süren kupa hasretine bu sezon son vermek için her şeyi yapacağız. Bu, bizim en büyük görevimiz. Hedefimiz belli, hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak” ifadelerini kullandı. Taraftarlara çağrıda bulunan Jesus, “Takımı, her futbolcuyu sahiplenin. Artık kırgınlıkları bir kenara bırakmalıyız. İstanbulspor maçından itibaren bizi tutkuyla desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.  

Jesustan taraftara şampiyonluk mesajı

Sarı-Lacivert gurur!

Sık sık, “Dünyanın en büyük spor kulübü” vurgusu yapan Fenerbahçe, birçok branşta aldığı galibiyetler ve elde ettiği başarılarla bu söylemin boşuna olmadığını gösteriyor. Özellikle son haftalar, Sarı-Lacivertli renklere gönül verenleri fazlasıyla gururlandıracak sonuçlar alındı. Şüphesiz en büyük zafer, Fenerbahçe Alagöz Kadın Basketbol Takımı’nın tarihindeki ilk Euroleague zaferine ulaşması oldu. Sarı-Lacivertliler’in kızları bununla da yetinmedi, ligde ezeli rakiplerinden önce Beşiktaş’ı, ardından Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek saf dışı bıraktı ve Play-Off finaline çıktı.

Jesustan taraftara şampiyonluk mesajı

Hedef Final-Four

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda da işler yolunda. Sezonun bir bölümünde istikrarsız sonuçlar alan Sarı-Lacivertliler, buna rağmen Euroleague’de Play-Off’a kalmayı başardı. Kanarya, Final-Four için Yunan devi Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Beko, ligde son maçında Türk Telekom’a kaybetse de 2. sırada yer alıyor ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri konumunda.

Haberin Devamı

Jesustan taraftara şampiyonluk mesajı

Çifte kupa mücadelesi

..Ve futbol... 9 senedir kupaya hasret olan Fenerbahçe, hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda yoluna devam ediyor. Ligde Karagümrük, Ankaragücü ve Başakşehir maçlarında 1-0 geriye düşen Jorge Jesus’un öğrencileri, bu karşılaşmaların hepsinde son ana kadar müthiş bir mücadele örneği sergiledi ve 2-1’lik galibiyetlerle sahadan ayrılmayı bildi. Fenerbahçe, lider olan Galatasaray’ı takibini amansız bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Türkiye Kupası’nda ise final bileti için Sivasspor ile kozlarını paylaşacak.

Jesustan taraftara şampiyonluk mesajı

Bayram töreni yarın yapılacak

Sarı-Lacivertliler’de geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı’nın 3. günü olan yarın düzenlenecek. Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki organizasyon saat 13.00’te başlayıp, 15.00’te sona erecek. Bu arada kulüpten paylaşılan mesajda, “Ramazan Bayramımız’ı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice mutlu bayramlar dileriz. Bu anlamlı günde, deprem felaketinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz” denildi.

Haberin Devamı

Gönüllüler Derneği’nden anlamlı organizasyon

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, çifte bayram kutlamak amacıyla üyeleriyle birlikte yarın Hatay’a çıkarma yapacak. Derneğin konuyla ilgili açıklamasında, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Hatayspor Başkanı Sayın Lütfü Savaş ile birlikte Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in de katılacağı organizasyonda, fedakar öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geleceğiz. 500 öğrenciyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve Ramazan Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşayacağız” ifadeleri kullanıldı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Haberin Devamı

Jesustan taraftara şampiyonluk mesajı

YORUM YAZ