MENÜ

Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım sözleri! 'Zaten mümkün olduğunu...'

Geride kalan sezonun devre arasında Parma'dan Fenerbahçe'ye transfer edilen Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli takım ile yeniden yükselişe geçti. Genç futbolcu yaptığı açıklamada hayallerinden bahsederken, milli takım hakkında da açıklamalarda bulundu.

Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım sözleri! 'Zaten mümkün olduğunu...'

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli ekipte gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 22 yaşındaki futbolcu, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'deki hedeflerinden bahsetti.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ"

İlk olarak Fenerbahçe'ye transfer sürecine değinen Oosterwolde, "Fenerbahçe'yi tercih etmesindeki en önemli etken neydi?" sorusuna Hollandalı sol bek, "İtalya'da iyi bir dönem geçiriyordum. Fenerbahçe geldi ve beni transfer etmek istediler. Teklif geldiğinde kendimi iyi hissettim. İyi planların olduğunu gördüm. Tarihsel anlamda baktığınızda Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Kendimi geliştirebilmem adına bunu fırsat olarak gördüm." yanıtını verdi.

Jayden Oosterwoldeden A Milli Takım sözleri Zaten mümkün olduğunu...

"HER ZAMAN POZİTİF KALMAYA ÇALIŞTIM"

"İlk başlarda forma şansı bulamadın. Şu anda İsmail Kartal'la birlikte takımın vazgeçilmezlerinden birisi oldun" yorumu üzerine Oosterwolde, "Geldiğim ilk başta çok fazla oynamamıştım. Ufak bir sakatlık yaşamıştım ve bu sakatlık sonrası kendimi fazla gösteremedim. Her zaman pozitif kalmaya çalıştım. Yeni hocamız geldiğinde daha fazla şans buldum. Bana şans verdi ve ben de bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bana bu fırsatı verdiği ve neler yapabildiğimi gösterebildiğim için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

OOSTERWOLDE A MİLLİ TAKIM'I TERCİH EDEBİLİR Mİ?

Hangi ülkeleri tercih etme şansı olduğu ve Türk Milli Takımı'nı seçip seçmeme konusunda da Oosterwolde, "Hollanda dışında Surinam ve Endonezya'yı seçme imkanım da var. Kendileri benimle iletişime geçtiler; ama Hollanda Milli Takımı'nda oynamak istediğimi söyledim. Ana hedefimin bu olduğunu söyledim. Kendimi aslında çok fazla Türk hissetmiyorum. Dolayısıyla Türk Milli Takımı zor olur; zaten mümkün olduğunu da zennetmiyorum." açıklamasını yaptı.

"ODAK NOKTAMI GELİŞTİRMEM GEREKİYOR"

Fenerbahçe taraftarının da gönlünü kazanmasına karşın taraftar arasında 'Bu kadar uzun boylu sol bek olabilir mi?' sorusunun sorulduğu yorumu ve "Kendine göre artı ve eksi yönlerin neler?" sorusu üzerine Hollandalı oyuncu şöyle konuştu,

"Evet uzun boyluyum. Ancak çok uzun boylu değilim. Bir sol bek için problem olmuyor. Sol bekte oynuyorum ama boyumun uzun olması nedeniyle stoper oynama imkanım da oluyor. Hocamızın ihtiyacı olduğunda da stoper oynayabilirim. Ama tercihim bek pozisyonu. Özelliklerimi sayacak olursak, birebirlerde savunmada iyi olduğumu düşünüyorum. Hızlıyım, teknik anlamda iyiyim. Negatif olarak da konsantrasyonumu söyleyebilirim. 90 dakikaya daha iyi yaymam gerekiyor. Bu tarz küçük sorunlar olabiliyor. Sonuçta dünyadaki en iyi oyuncu değilim. Düzeltebileceğim şeyler var. Ama odak noktamı geliştirmem gerekiyor."

Haberin Devamı

Jayden Oosterwoldeden A Milli Takım sözleri Zaten mümkün olduğunu...

"HAYALİM PREMİER LİG'DE OYNAMAK"

Bundan sonraki hedefleri ve Hollanda Milli Takımı'ndan teklif konusunda da Jayden Oosterwolde, "Hedefim bir gün Premier Lig'de oynamak. Şu anda kafamda bir takım yok. Ama ana hedefim bir gün Premier Lig'de oynamak. Milli Takım'da oynamayı da istiyorum. Birden fazla Milli Takım'da oynama şansım var. Ama ana hedefim Hollanda Milli Takımı. Henüz kendileriyle konuşmadık, iletişime geçmedik; ama iyi performansımı devam ettirirsem onlara da hazır olduğumu göstermek istiyorum. Hollanda'da çok fazla sol bek var. Kendimi daha da yukarıya çekmem gerekiyor." sözleriyle gelecekteki hedefi ve milli takım konusundaki önceliğini kamuoyuyla paylaştı.

Haberin Devamı

"ÇOK FAZLA BOŞ ZAMANIM YOK"

Türkiye'deki günlerinin nasıl geçtiğiyle ilgili olarak da 24 yaşındaki defans, "Çok fazla boş zamanım yok. Çünkü çok yoğun bir programımız var. Boş vaktim olduğunda yemeğe gitmeyi, alışveriş merkezlerini gezmeyi seviyorum. Yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Özellikle ailem ve kız arkadaşım olduğunda böyle vakit geçirmeye çalışıyorum" diyerek günlük hayatını özetledi.

OOSTERWOLDE'NİN TERCİHİ ADANA KEBAP VE SÜTLAÇ

Türk yemeklerine alışıp alışmadığı konusunda ve vücudundaki dövmeleriyle ilgili olarak Hollandalı oyuncu şöyle konuştu:

"İtalya'da çok fazla makarna ve pizza yedim. Aslında bu durumdan biraz da sıkılmıştım. Hollanda'da çok fazla Türk yaşadığı için orada Türk yemeği yeme imkanı bulabiliyorsunuz. Türk yemeğini her zaman seviyordum. Buraya gelip Türk yemekleri yediğim için mutluyum. Burada en çok sevdiğim yemek olarak Adana kebap tatlı olarak da sütlaç söyleyebilirim.

Haberin Devamı

Jayden Oosterwoldeden A Milli Takım sözleri Zaten mümkün olduğunu...

Dövmelerinin içinse, Hristiyanım ve özellikle kolumda Hristiyanlıkla ilgili dövmeler var. Burada Tanrı'nın planı diğer yanda İsa var koruyucu meleğim var. Sevdiğim bazı sözler var. Dövme yaptırmayı seviyorum. Vücudumun her yanında bir çok dövme görebilirsiniz. Sahaya çıkarken bir totemim yok. Hristiyanım ve her maçtan önce dua ederim." diyerek sözlerini noktaladı.

İSMAL KARTAL İLE YENİDEN DOĞDU

Geçen sezonun devre arasında Serie B ekibi Parma’dan transfer edilen ve çok kısa bir süre oynamasına karşın performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal yönetiminde ortaya koyduğu oyun ve hırslı yapısıyla tam not alırken sarı lacivertli taraftarların da sevgisini kazandı. Geçen sezon tüm kulvarlarda toplam 5 maçta 174 dakika görev alabilen Hollandalı futbolcu, performansı ve bonservis bedeli nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalırken bu sezon sergilediği 12 maçlık performansıyla sarı lacivertli futbolseverlerden geçer not aldı.

Jayden Oosterwoldeden A Milli Takım sözleri Zaten mümkün olduğunu...

YORUM YAZ