MENÜ

İtalyanlardan Fenerbahçe'nin yıldızlarına transfer kancası! 25-30 milyon Euro

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, daha önce Sarı-Lacivertliler’den Elif Elmas ve Kim Min-jae’yi transfer eden Napoli’nin bu kez de Fenerbahçeli yıldızın peşinde olduğunu söyledi. Öte yandan bir İtalyan kulübünün de tecrübeli futbolcuya talip olduğu kaydedildi.

İtalyanlar, henüz yaz transfer sezonu gelmeden Fenerbahçeli futbolcuları gözüne dikti. Öte yandan İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu için açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GENOA, BONUCCİ’Yİ İKNA PEŞİNDE

İtalyan stpoper, ara transfer döneminde Fenerbahçe ile 6 aylık sözleşme imzalamıştı. Leonardo Bonucci, daha önce aldığı sezon sonundaki emeklilik kararından da vazgeçmediğini söylemişti. Ancak Genoa, tecrübeli oyuncuyu bu konuda ikna etmek istiyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Bordo-Mavili ekip, Bonucci ile bir görüşme yaparak 1 sezon kendi formalarını giydikten sonra futbolu bırakmasını teklif edecek. Yıldız oyuncu, 2009 temmuzunda 4 milyon Euro’ya İnter’den Genoa’ya gitmiş, hiç forma giymeden ağustosta 10.5 milyon Euro’ya Bari’ye transfer olmuştu.

İtalyanlardan Fenerbahçenin yıldızlarına transfer kancası 25-30 milyon Euro

‘SEBASTİAN SZYMANKSİ 25-30 MİLYON EURO!’

Sebastian Szymanski son haftalarda düşüş yaşasa da bu sezonki performansıyla birçok Avrupa ekibinin dikkatini çekti. Özellikle Tottenham, Leverkusen ve Napoli, Polonyalı yıldızı yakından takip ediyor. Bu takımlar, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu statta izlemeleri için zaman zaman gözlemcilerini de Türkiye’ye gönderiyor. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Radio Marte’de katıldığı bir yayında Napoli’nin Szymanski’ye ilgilisi dile getirdi. Schira, Mavi-Beyazlılar’ın ofansif orta saha takviyesi için Polonyalı oyuncunun yanı sıra Shakhtar’lı Georgiy Sudakov’u hedef olarak belirlediğini söyledi.

Haberin Devamı

‘SUDAKOV’DAN DAHA OLASI’

Nicolo Schira, “Napoli, Szymanski’yi transfer edecek mi? Açıkçası burada 25-30 milyon Euro’luk bir fiyat etiketinden bahsediyoruz. Ancak Napoli’nin Fenerbahçe ile geçmişten gelen iyi ilişkileri bulunuyor. Bu nedenle Türk takımıyla pazarlık etmek, Sudakov için Shakhtar’la pazarlık etmekten daha kolay olabilir. Bu durum Napoli’ye avantaj sağlayabilir” dedi. Fenerbahçe, İtalyan ekibine 2019’da Elif Elmas’ı 17.7 milyon Euro’ya, 2022’de ise Kim Min-jae’yi 18 milyon Euro’ya satmıştı.

İtalyanlardan Fenerbahçenin yıldızlarına transfer kancası 25-30 milyon Euro

İtalyanlardan Fenerbahçenin yıldızlarına transfer kancası 25-30 milyon Euro

YORUM YAZ