MENÜ

İtalyan gazeteci Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez görüşmelerinin detaylarını açıkladı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, İtalya Serie A'dan bir transfer için daha çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan gazeteci sarı - lacivertlilerin yaptığı teklifi açıklarken transferdeki son durumdan da bahsetti. İşte detaylar...

İtalyan gazeteci Fenerbahçe'nin Nicolas Dominguez görüşmelerinin detaylarını açıkladı

UEFA Konferans Ligi İkinci Eleme Turu ilk maçında Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 ile geçen Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Kısa süre önce milli takımın yıldız isimlerinden biri olan Cengiz Ünder'e kanca atan Fenerbahçe, Marsilya ile görüşmeleri sürdürüyor. Cengiz ile Roma'da birlikte oynayan Edin Dzeko'nun da 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DE HEDEF SADIO MANE!

Sarı-Lacivertliler, Wilfried Zaha’dan çok daha fazla ses getirecek bir transfer yapmak için çalışıyor. Gündeme birçok yıldız isim geldi. Ancak hiçbirisi Sadio Mane kadar, tam anlamıyla yeri yerinden oynatacak bir oyuncu değildi.

İtalyan gazeteci Fenerbahçenin Nicolas Dominguez görüşmelerinin detaylarını açıkladı

Alman ve Fransız medyasında çıkan haberlere göre hem menajerlik şirketi hem de Bayern Münih, Mane’nin Al-Nassr’dan gelen senelik 40 milyon Dolarlık teklifi kabul etmesi için Senegalli futbolcuya baskı yapıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FIRSAT KOLLUYOR

Alman ve Fransız medyasında çıkan haberlerde, Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü oyuncuyla ilgili henüz bir girişimi olmadığı ancak durumu yakından takip ettiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, ağustos ayının sonuna kadar bekleyerek, transfer için bir fırsat çıkması halinde tüm imkanlarını Mane için seferber edebilir.

İTALYAN GAZETECİ AÇIKLADI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimlerden biri de Bologna'da forma giyen 25 yaşındaki Arjantinli oyuncu Nicolas Dominguez...

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Fenerbahçe ile İtalyan ekibinin arasındaki görüşmelerin detaylarını açıkladı. Pedulla'nın haberine göre, sarı - lacivertliler 9 Milyon Euro + 4 milyon Euro bonuslar teklif etti. Bologna ise transfer için 15 milyon Euro istiyor.

İtalyan gazeteci Fenerbahçenin Nicolas Dominguez görüşmelerinin detaylarını açıkladı

Pedulla ayrıca tarafların bugün tekrar bir araya gelerek görüşme gerçekleştireceğini ifade etti.

NICOLAS DOMINGUEZ'İN KARİYERİ

2017 yılında Velez'de A Takım'a yükselen Dominguez, 2019 yılında 8.50 milyon Euro karşılığında Bologna'ya transfer oldu. İtalyan ekibi oyuncunun bonservisini aldıktan sonra Ocak ayına kadar Arjantin ekibinde kiralık olarak devam etmesine müsaade etti.

Dominguez Ocak 2020'de Bologna'ya döndü ve takıma katıldı. Geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 maça çıkan Dominguez, üç kez gol atmayı başarırken iki kez de asist yaptı.

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Fenerbahçenin Nicolas Dominguez görüşmelerinin detaylarını açıkladı

YORUM YAZ