MENÜ

İsyan

Hiçbir yabancı sevilmedi onun kadar... 8 yıllık Efsane, 1 günde bitti. Başkan Yıldırım, Aykut Kocaman'ı seçti, Sambacı'yı kadro dışı bıraktı. Alex vedalaştı, sözleşmesini feshetti. Dramatik son Fenerbahçe taraftarını çok rahatsız etti.

İsyan

Aykut Kocaman’ın kararıyla Kaptan Alex’in sözleşmesinin feshedilmesi, Fenerbahçeliler’i isyan ettirdi. Sosyal medya yangın yerine dönerken akşam saatlerinde Sambacı’nın Acarkent’teki evine akın eden bini aşkın Sarı-Lacivertli taraftar Alex’e destek verdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın posterini yakan taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman’ı da istifaya davet etti. Sambacı’nın evinin önünde toplanan taraftarlar önce güvenlik engelini aştı, ardından evinin bahçesine kadar girdi. Yıldız oyuncu kendisini dışarı çağıran taraftarların isteğini kırmayıp eşi ve çocuklarıyla pencereye çıktı. Burada kısa bir konuşma yapan Alex, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizi hiç unutmayacağım. Ben de artık sizlerden biriyim. Bir gün yine bulaşabiliriz” diye konuştu. Meşaleler yakıp, Alex lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, “3 Temmuz olayı artık bitmiştir. Aziz Yıldırım istifa, Aykut Kocaman istifa” diye bağırdı.

Sosyal medya yangın yeri

Sosyal medya ve taraftar forumlarında ise taraftarlar, Brezilyalı yıldızın gönderilmesine büyük tepki gösterdi. İşte taraftar görüşleri:

Alex kadro dışı kalmadı, kadro Alex dışı kaldı.

@Sıladuran: Bugün fenerbahçeli olmak çok zor. İyi ki fenerbahçeli değilim.

@cansu_bektas: Gideceğini hiç düşünmemiştim. Bu kadar
sarsılacağımı da.

İbrahim tatlıses twitter’da şunları yazdı: Alex gitti. Aykut hoca bizi
kümeye taşır. Allah bütün fenerbahçeliler’e yardım etsin.

@canturgut: “Alex 30 milyon Dolar kazandı ama” diyenler, Aykut-Aziz yüzünden kaybettiğimiz Şampiyonlar Ligi ayak bastı paralarımız ne olacak.

@sertacAkkan: Alex oynatılmayabilir, kadroda düşünülmeyebilir, gönderilebilir. Ama bu şekilde değil! Gerçekten kıskançlık bu yahu...

Cihankoral: İlk defa giden bir oyuncu için gözyaşı döktüm, herşey için teşekkürler...

@EmreTanrıseven: İnanmak istemiyorum, olamaz böyle birşey.

Bu stadda bir daha on numarayı izleyemeyeceğim...

Fenerbahçe’nin şu anki durumunda ancak ve ancak Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım’ın KADRO DIŞI kalması şarttır. Bu gibi yazıları her ikisi de iyi okusun (maradona)

1 adam vardı 10 numaraydı. 12. adam onu çok severdi (12. adam)

Haberin Devamı
YORUM YAZ