MENÜ

İşte Leonardo Bonucci'yi Fenerbahçeli yapan görüşme! İtalyanlar açıkladı

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan savunmacının bu kararında kritik bir görüşmenin etkili olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

İşte Leonardo Bonucci'yi Fenerbahçeli yapan görüşme! İtalyanlar açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 36 yaşındaki savunma oyuncusu Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a geleceğini duyurdu. Tecrübeli stoper ile sağlık kontrolü ve yapılacak olan son görüşmelerin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

Haberin Devamı

'BONUCCİ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR'

Sarı-lacivertli kulüp yıldız oyuncuyla görüşmelere başlandığını ve Bonucci'nin bugün İstanbul'da olacağını duyurdu. Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle: "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İLK FOTOĞRAF GELDİ

İstanbul'a gelen Bonucci'nin menajeri Alessandro Lucci ise uçaktan yıldız futbolcuyla fotoğrafını paylaştı:

İşte Leonardo Bonucciyi Fenerbahçeli yapan görüşme İtalyanlar açıkladı

KRİTİK GÖRÜŞME SONRASI KARARINI VERDİ!

Öte yandan, tecrübeli stoperin Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeden önce kararını etkileyen bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. İtalya'dan Calciomercato'da yer alan habere göre Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti ile özel bir görüşme yaptı. Gerçekleşen görüşmede Spalletti'nin Bonucci'nin Fenerbahçe'ye transferine onay verdiğini oyuncuya söylediği aktarıldı. Calciomercato ise Bonucci'nin Fenerbahçe'den 6 aylığına 2.8 milyon euro alacağını öne sürdü.

Haberin Devamı

İşte Leonardo Bonucciyi Fenerbahçeli yapan görüşme İtalyanlar açıkladı

EURO 2024 ETKİSİ

Söz konusu haberde, şu ifadelere yer verildi: "Bonucci, Fenerbahçe ile Haziran ayına kadar yaklaşık 2.8 milyon Euro maaşla altı aylık bir sözleşme imzaladı. Türkiye'ye gitme kararı, oyuncunun Avrupa Şampiyonası açısından doğru bir seçim olup olmadığını anlamak için telefonla konuştuğu Spalletti tarafından da onaylandı. Teknik direktör Bonucci'ye karşı netti, bunun önemli bir karar olduğunu ve devamlılıkla oynarsa EURO 2024 için dikkate alınacağını açıkladı. Bonucci'ye yakın olanlar, Almanya'da geçirdiği ayları telafi etme arzusuyla hevesli olduğunu söylüyor. Birkaç saat içinde yeni bir maceraya hazır bir şekilde Türkiye'ye varacak."

İşte Leonardo Bonucciyi Fenerbahçeli yapan görüşme İtalyanlar açıkladı

YORUM YAZ