MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki yıldız! Değeri dudak uçuklatıyor

Geçen sezonu Çizme’de Monza’da geçiren genç yıldız için Fenerbahçe, kulübü Juventus’a transfer durumunu sordu. Buradan gelecek cevaba göre Kanarya, 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu için kiralık teklifi yapmayı planlıyor. İşte tüm detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki yıldız! Değeri dudak uçuklatıyor

Geçen sezonu Çizme’de Monza’da geçiren genç yıldız için Fenerbahçe, kulübü Juventus’a transfer durumunu sordu. Buradan gelecek cevaba göre Kanarya, 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu için kiralık teklifi yapmayı planlıyor. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Panathinaikos devrede!

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un ısrarla kadrosuna görmek istediği bir oyuncu olarak Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Arao'ya Yunanistan yolu göründü. Şu anda kadro dışında kalan Brezilyalı orta saha, çalışmalarını takımdan ayrı bir şekilde sürdürüyor. Yeni sezonda İsmail Kartal'ın planlarında olmayan tecrübeli isim de takımdan ayrılmanın planlarını yaparken Sport Digitale'in haberine göre; Panathinaikos, Willian Arao ile ilgileniyor. 

İşte Fenerbahçenin hedefindeki yıldız Değeri dudak uçuklatıyor

Jorge Jesus, Suudi Arabistan'a da istedi

Brezilya'dan ve Suudi Arabistan ekiplerinden de teklif aldığı aktarılan Arao'nun geleceğinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Brezilyalı orta sahanın ismi, uzun bir süre eski hocası Jorge Jesus'un çalıştırdığı Arap ekibi Al Hilal ile de anılıyordu.

Haberin Devamı

FAYED, İMZA İÇİN İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Sarı Lacivertliler; 20 yaşındaki Fayed'in sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildiğini ifade etti.

İşte Fenerbahçenin hedefindeki yıldız Değeri dudak uçuklatıyor

'YÜKSEK POTANSİYELLİ YETENEK'

Kulüpten yapılan transfer duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi.

KARİYER PLANLAMASINA KARAR VERİLECEK

Resmi süreçlerin ardından bir süre Futbol Takımımızla çalışmalara katılacak olan Fayed’in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karar verilecek; kamuoyu bu doğrultuda bilgilendirilecektir.

Juventus'un genç yıldızı için harekete geçildi

Bu sezon kadrosuna Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Fred’i de alarak adeta bir yıldızlar topluluğu oluşturan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Orta sahaya mutlaka bir takviye isteyen Kanarya’da son olarak gündeme, İtalya’dan bir yıldız adayı geldi. Sarı-Lacivertliler’in, Juventus’tan Nicolo Rovella için harekete geçtiği bilgisine ulaşıldı. Geçen sezonu İtalya Ligi Serie A’da Monza’da geçiren ve 27 karşılaşmada 1 kez ağları sallayan 21 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2026’da bitiyor.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçenin hedefindeki yıldız Değeri dudak uçuklatıyor

Değeri 18 milyon Euro

Defansif orta saha pozisyonunda görev yapan ve Çizme’nin gelecek vadeden oyuncularından biri olan Rovella’nın piyasa değeri yaklaşık 18 milyon Euro civarında. İtalya U21 Milli Takımı’nın da formasını giyen Rovella’nın şartlarını Juve’ye soran Fenerbahçe, buradan gelecek cevaba göre girişimlerini hızlandıracak. Monza dahil Serie A’nın başka takımlarından da teklifler alan genç futbolcuyu Kanarya, satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin, bu hafta boyunca sürmesi bekleniyor.

İşte Fenerbahçenin hedefindeki yıldız Değeri dudak uçuklatıyor

YORUM YAZ