MENÜ

İşte Edin Dzeko'nun vücudunun sırrı

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 37 yaşındaki Boşnak yıldız Edin Dzeko, vücuduna çok iyi bakıyor. Takım idmanları öncesi birçok çalışma metodu var. Evinde mutlaka bir spor odası bulunuyor. Önemli maçlar öncesi ise gürültüden uzak bir odada, yalnız uyumayı tercih ediyor.

İşte Edin Dzeko'nun vücudunun sırrı

Inter'e veda etmesinin ardından Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Edin Dzeko'nun, 37 yaşında olmasına rağmen hâlâ üst seviyede oynayabilmesinin sırrı, harika bir profesyonellik ve vücuduna mükemmel şekilde dikkat etmesi...4 çocuklu bir baba olarak önemli maçlar öncesi ailenin diğer üyelerinden uzak bir odada, yalnız uyuyor.

Haberin Devamı

DETAYLARA TAKINTILI BİRİ

Çocuklarının annesi Amra, sporu adeta bir yaşam biçimi haline getirmiş ve sağlıklı beslenmeyi de ailesine aşılamış. Dzeko, detaylara takıntılı biri. Takım idmanları öncesinde vücut uyumu, duruş, kas esnetme konuları gibi birçok çalışma metodunu yıllardır uyguluyor.

İşte Edin Dzekonun vücudunun sırrı

1.93 cm boyundaki Boşnak yıldız, yaklaşık 80 kilogram ağırlığında ve vücut esnekliği mükemmele çok yakın.

BOMBA KUNTZ İDDİASI!

GEÇEN SEZON 58 MAÇTA OYNADI

İtalya Serie A gibi bir ligde ortalama 40 maç oynaması ve son sezonunda toplamda 58 karşılaşmaya çıkması, kesinlikle tesadüf değil! Dzeko'nun evinde mutlaka spor yapacağı bir özel bir oda var.

İşte Edin Dzekonun vücudunun sırrı

DÜNYA MUTFAĞINI TERCİH EDİYOR

Boşnak yıldız, dünya mutfağını tercih ediyor ancak son derece özen gösterdiği bir diyet hayatı var. Yemek tercihleri; salatalar, sebze yemekleri, makarnalar ama çoğunlukla sebzeli olanlar... Dzeko tatlı olarak ise sadece sağlıklı ve evde yapılmış olanları yiyor.

Haberin Devamı

İşte Edin Dzekonun vücudunun sırrı

YORUM YAZ