İstanbul devinden Cengiz Ünder bombası! Anlaşma tamam, imzalar atılıyor
Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan Cengiz Ünder için Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, resmi imzaların atılması sonrası 1 sezon kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeni dönemde kadroya kalite katmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, listenin ilk sırasında yer alan Cengiz Ünder için sonuca ulaştı.
Haberin Devamı ›
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yapılan görüşmelerde taraflar el sıkıştı. Anlaşmaya göre Cengiz Ünder, resmi imzaların ardından 1 sezon kiralık olarak Beşiktaş’ta forma giyecek. Bu süreçte oyuncunun maaşı iki kulüp tarafından paylaşılacak.
YENİ HOCA BUGÜN AÇIKLANIYOR
MAAŞI ORTAK ÖDENECEK
Fenerbahçe’de yıllık 3.7 milyon euro kazanan milli oyuncunun ücretini Beşiktaş ve Fenerbahçe yarı yarıya üstlenecek. Böylece siyah-beyazlı yönetim, bütçeyi zorlamadan önemli bir ismi kadroya katmış olacak. Transferin resmileşmesi için geri sayım başladı. Cengiz Ünder’in kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından resmi imzayı atması bekleniyor. Böylece milli yıldız, Süper Lig’de kariyerine Beşiktaş çatısı altında devam edecek.
Haberin Devamı ›
BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fenerbahçe forması giyen Cengiz, devre arasında Los Angeles FC’ye kiralanmıştı. Toplamda 25 maçta sahaya çıkan futbolcu yalnızca 1 gol katkısı sağlayarak beklentilerin gerisinde kaldı. Beşiktaş teknik heyeti, özellikle kanatlarda hız ve yaratıcılık isteyen oyun planında Cengiz Ünder’e önemli bir rol veriyor. Siyah-beyazlı taraftarlar da bu transferi heyecanla karşılayarak milli yıldızın takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyor.
İSPANYA'NIN HOCASINDAN 6-0 YORUMU