MENÜ

İspanya'da gündem Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü! Böyle açıkladılar

Bu sezon performanslarıyla damga vuran Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu ve Feyenoord'dan Orkun Kökçü İspanya'da büyük yankı uyandırdı. İşte ayrıntılar...

İspanya'da gündem Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü! Böyle açıkladılar

Bu sezon Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un değişmezleri arasına giren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa futbolunun da gözbebeği haline gelmiş durumda. Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra Feyenoord'da da kaptanlık görevini üstlenen milli futbolcumuz Orkun Kökçü de Avrupa'nın üst düzey takımları tarafından yakından takipte.

Haberin Devamı

DÜNYA DEVLERİNİN ARDA GÜLER SAVAŞI

BONSERVİS REKORU KIRABİLİR

Bu sezon Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin transfer listesine yer alıyor. Borussia Dortmund, Sevilla ve Roma'nın da yakından ilgilendiği Ferdi'nin en ciddi talibi Napoli.

İtalyan temsilcisinin yetenekli oyuncu için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Ferdi Kadıoğlu, bahsedilen rakam karşılığında Napoli'ye transfer olması durumunda bonservis rekoru kıracak.

İspanyada gündem Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü Böyle açıkladılar

F.BAHÇE VE G.SARAY SÖZLERİ

Orkun Kökçü milli takımda ve Feyenoord'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekerken Ziggo Sport'a konuşan Hollanda futbolunun efsane ismi Ronald de Boer, milli oyuncuya övgü dolu sözler söyledi ve ilginç transfer iddialarında bulundu.

Haberin Devamı

Orkun Kökçü'nün transferi hakkında konuşan Ronald de Boer, "Kesinlikle Feyenoord'dan çok büyük bir bonservis karşılığında ayrılacak. Bence onu burada tutmak çok zor. Türkiye'de Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi kulüplerin Orkun Kökçü'nün hayalini kurduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İspanyada gündem Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü Böyle açıkladılar

5 BÜYÜK DIŞINDAN İLK 11

Dünyaca ünlü İspanyol Spor gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan bir kadro oluşturdu.

Marca tarafından oluşturulan Avrupa'nın 5 büyük ligi dışından en iyi ilk 11'de iki Türk futbolcunun birden yer alması dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu ile Feyenoord'un yıldızı Orkun Kökçü listeye giren iki Türk oldu.

Avrupa'nın 5 büyük ligi dışından en iyi ilk 11

Diogo Costa - Porto
Ferdi Kadıoğlu - F.Bahçe
Timber - Ajax
Inacio - Sporting
Santos - Zenit
Orkun Kökçü - Feyenoord
Alvarez - Ajax
Kudus - Ajax
Sesko - Salzburg
Ramos - Benfica
Gonçalves - Sporting

İspanyada gündem Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü Böyle açıkladılar

Orkun Kökçü'nün Feyenoord'daki antrenman anları

YORUM YAZ