MENÜ

İspanya'da gündem Fenerbahçe! Arda Güler'e atıfta bulunuldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta maçında Ludogorets'i 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 18 maça çıkardı. Sarı-lacivertli ekibin gösterdiği bu başarı, İspanya'da gündem oldu. Öte yandan sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Arda Güler'e de bir atıfta bulunuldu.

İspanya'da gündem Fenerbahçe! Arda Güler'e atıfta bulunuldu

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Ludogorets'i konuk etti. Sarı-lacivertliler oynanan maçı 3-1'lik skorla kazandı ve galibiyet serisini 18'e çıkardı. Kanarya'nın bu başarısı İspanya basınında yankı buldu.

Haberin Devamı

AVRUPA KUPALARINDA BİR İLK

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Bulgaristan ekibi Ludogorets’i 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde goller Batshuayi ve Zajc’ın ayağından geldi. Konferans Ligi’ne bu sezon 2. eleme turundan başlayan Fenerbahçe, Zimbru, Maribor ve Twente’yi eleyerek gruplara kalmayı başardı. Grup aşamasında sahasında Nordsjaelland’ı mağlup eden Fenerbahçe, deplasmanda da Spartak Trnava’yı yendi. Bugün de Ludogorets karşısında galibiyet elde eden sarı-lacivertliler 3 maç sonunda 9 toplarken, liderliğini de sürdürdü. Fenerbahçe, bugüne kadar Avrupa kupalarında grup aşamasında; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde ilk kez 3 maçta 3 galibiyete ulaştı.

Haberin Devamı

İspanyada gündem Fenerbahçe Arda Gülere atıfta bulunuldu

SERİ 18 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle birlikte bu sezon çıktığı 18 maçı da kazanmış oldu.

İSPANYA'DA GÜNDEM FENERBAHÇE

İspanyol gazetesi olan AS, Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet serisinden bahsederken, Fenerbahçe'den ayrılan Arda Güler'e atıfta bulunuldu.

'ARDA'NIN YOKLUĞU HİSSEDİLMEDİ'

Fenerbahçe'nin sezon başında Arda Güler'i Real Madrid'e kaptırdığı ancak sarı-lacivertlilerin bundan etkilenmediği belirtilirken "Arda Güler'in gidişinden bu yana F.Bahçe'nin inanılmaz serisi" başlığıyla şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe, sezon başında yükselen yıldızı Arda Güler'i Real Madrid'e kaptırmıştı. 18 yaşındaki oyuncu kulübün geleceğiydi ancak ayrılışı kasada 20 milyon euro gibi önemli bir rakam da bıraktı. Gerçek şu ki, eksiklik fark edilmedi ve Türk takımı sezona mükemmel bir başlangıç yaptı: Bu sezon oynadığı 18 maçın tamamını kazandı."

İspanyada gündem Fenerbahçe Arda Gülere atıfta bulunuldu

'DZEKO FARK YARATTI'

Haberde Fenerbahçe'nin transferlerine de değinilirken oyuncu satışlarından elde edilen gelirlerle sarı-lacivertlilerin güçlü bir kadro kurduğunun altı çizildi:

"Kadroya gelince, Güler'inki de dahil olmak üzere satışlardan elde edilen kârla güçlü bir ekip oluşturuldu. Cengiz Ünder (Marsilya'dan 15 milyona imza attı), Szymanski (Dinamo Moskova'ya neredeyse 10) ve Brezilyalı Fred (Manchester United'a 10 daha) ana transferler oldu, ancak aynı zamanda sıfır maliyetle çok fazla kalite elde ettiler. Inter'den bedelsiz olarak gelen Edin Dzeko'nun takıma katılması, İstanbul takımının hücumunda büyük etki yarattı ve fark yaratan rakamlara ulaştı: 13 maçta 9 gol ve 7 asist."

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'İN TALİHSİZLİĞİ

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi gündem olan genç yetenek Arda Güler, İspanya'da büyük beklentilere rağmen henüz maça çıkamadı.

İki kez üst üste sakatlık geçiren Milli yıldız, uzun süredir takımla antrenmanlarda yer alıyor ve teknik direktör Ancelotti'nin kendisine şans vermesini bekliyor.

İspanyada gündem Fenerbahçe Arda Gülere atıfta bulunuldu

YORUM YAZ