MENÜ

İspanya'da büyük skandal! Sevilla polisi, Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla'ya konuk olan Fenerbahçe'de taraftarlar, Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'na akın ederken skandal bir olayla karşı karşıya kaldılar. Sevilla polisi, ilk yarıda yapılan tezahüratlar sırasında Fenerbahçeli taraftarlara saldırıda bulundu.

İspanya'da büyük skandal! Sevilla polisi, Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla ile karşılaşıyor. Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanan ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem François Letexier'in yönettiği müsabakada Letexier'in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yaptı.

Haberin Devamı

PERES, GUSTAVO, ALIOSKI VE SERDAR KADRODA YOK

Fenerbahçe, Sevilla mücadelesine 4 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı Lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Luan Peres'in yanı sıra UEFA'ya isimleri bildirilmeyen Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun zorlu karşılaşmada yer alamadı. 

İspanyada büyük skandal Sevilla polisi, Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı

AVRUPA LİGİ'NDE 135. MAÇ

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni ismiyle Avrupa Ligi’nde bu akşam 135. kez sahaya çıktı. Temsilcimiz, daha önceki 134 karşılaşmada 59 galibiyet alırken, 33 maçta berabere kaldı ve 42 kez kaybetti. Sarı Lacivertliler bu turnuvadaki en büyük başarısını ise 2012-13 sezonunda yarı final oynayarak yaşadı. O turda Kanarya’yı eleyen takım, Jesus’un Benfica’sı olmuştu.

STADA BERABER GİTTİLER

Haberin Devamı

Tezahüratlar yaparak mücadeleyi beklemeye başlayan taraftarlar, karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandıklarını belirttiler. 2008 yılının tekrarını isteyen Sarı Lacivertli taraftarlar takımlarına güvendiklerini dile getirdiler. Bir Beşiktaşlı taraftar ise birlik ve beraberlik günlerinden geçtiğimizi ve Fenerbahçe’ye başarılar dilediğini ifade etti. Sarı Lacivert renklere gönül veren futbolseverler, toplanma alanından stada birlikte gitti.

SEVILLA POLİSİ HADDİNİ AŞTI!

Fenerbahçeli taraftarlar, Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'na gelirken İspanyol polisinin Türk futbolseverlere yaptığı muamele tepki geçti. Stada girişte Sarı Lacivert renklere gönül verenlerin ayakkabılarını zorla çıkarttırarak arama yapan polis ekipleri, ilk yarıda büyük bir skandala imza attı ve tribünde bulunan taraftarlara saldırdı.

İspanyada büyük skandal Sevilla polisi, Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı

HASTANEYE KALDIRINLAR VAR

Bazı taraftarların hastaneye kaldırıldığı gelen haberler arasında. Fenerbahçe Kulübü'nün konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

YORUM YAZ