MENÜ

İsmail Yüksek'in bonservisi ne kadar? İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor'da forma giyen İsmail Yüksek'i transfer ettiğini açıkladı. Sarı Lacivertli ekip, genç futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İsmail için ödenecek bonservis bedeli ise açıklanmadı. Peki, İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli? İsmail Yüksek'in bonservisi ne kadar? Detaylar haberimizde.

İsmail Yüksek'in bonservisi ne kadar? İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe'nin TFF 3. Lig ekibi Gölcükspor'da forma giyen 1999 doğumlu İsmail Yüksek'i transfer etti. Fenerbahçe'nin bu transfer için Gölcükspor'a ne kadar bonservis ödeyeceği ise açıklanmadı. Antalyaspor'un İsmail Yüksek için 650 bin TL artı Gölcükspor'un 2 kamp ücretini karşılaşama teklif ettiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek'in bonservisi ne kadar?

Sarı-lacivertli takım bir süredir gündeminde olan İsmail Yüksek için kulübüyle anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin bu transfer için kasasından 500 bin TL çıkacağı ve altyapıdan iki futbolcunun Gölcükspor'a vereceği öğrenildi. Gölcükspor'a 2 kez Topuk Yaylası’nda ücretsiz kamp verecek olan Kanarya'nın İsmail'in sonraki satışından da yüzde 10 pay vereceği gelen haberler arasında.

İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli?

26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan ve her iki ayağını kullanabilen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon Gölcükspor'da 26 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Antalyaspor dışında Trabzonspor'un da talip olduğu İsmail, bu sezon attığı 8 golle takımının en skorer ismi olarak ön plana çıkıyor. 1.84 boyunda olan İsmail, U17 Ligi'nde 19 maç, 5 gol kaydetti.

YORUM YAZ