MENÜ

İsmail Yüksek'e yeni sözleşme! İşte yeni maaşı

Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

İsmail Yüksek'e yeni sözleşme! İşte yeni maaşı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adından söz ettiren İsmail Yüksek ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertli Yönetimin, 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini yineleyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

TEKLİFLER ARTTI

Fenerbahçe, geçen yılın başında yeni sözleşme imzaladığı oyuncusuyla ikinci kez masaya oturacak. Yönetimin bu kararı almasında, milli yıldıza gelen tekliflerin artması önemli rol oynuyor.

2.5 KAT ZAM

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek'in maaşını 10 milyon liradan 25 milyon liraya çıkaracağı bildirildi. Bu arada Sarı-Lacivertliler yıldız oyuncunun sözleşmesine serbest kalma maddesi de eklemek istiyor.

Kanarya'nın 2020 yılında Gölcükspor'dan 65 bin Euro'ya transfer ettiği İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İsmail Yükseke yeni sözleşme İşte yeni maaşı

TALİBİ ÇOK

Fenerbahçe'nin genç yıldızını Fransa ve Almanya'dan takımlar takip ediyor .Özellikle Lyon ve Bayer Leverkusen'in İsmail Yüksek için sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bu sezon 42 karşılaşmada görev yapan milli yıldız, 1 gol atarken 5 asist yaptı.

YORUM YAZ