İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli? İsmail Yüksek hangi mevkide oynuyor?

2020-2021 sezonunda Gölcükspor'dan transfer edilen ardından sırasıyla Balıkesir, Adana Demir ve Bursaspor'a kiralanan İsmail Yüksek, Jorge Jesus'un, Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle bu sezon takımda kaldı. Hazırlık maçlarında öne çıkan isimlerden biri olan İsmail, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le oynanan karşılaşmaya da ilk 11'de başladı. Bu gelişmenin ardından google aramaları başladı: İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli? İsmail Yüksek hangi mevkide oynuyor? Detaylar haberimizde...

İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli? İsmail Yüksek hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekibi Gölcükspor'da forma giyen 1999 doğumlu İsmail Yüksek'i 2020-2021 sezonu başında 65 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler'e 5 yıllık imza atmasının ardından genç oyuncu sırasıyla; Balıkesir, Adana Demir ve Bursaspor'a kiralandı. Bu sezon da kiralanmasına kesin gözüyle bakılan 23 yaşındaki oyuncunun kaderini Jorge Jesus değiştirdi.

Kanarya'nın başına geçen Portekizli hoca, hazırlık kampında beğendiği İsmail'i hazırlık maçlarında sahaya attı, genç orta saha da başarılı performansıyla Jesus'un gözüne girdi.

Tecrübeli hoca, İsmail Yüksek için 'Takımda kalsın' raporu verirken, bugün de Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev karşısında İsmail'i 11'de sahaya sürdü.

İsmail Yüksek kimdir, kaç yaşında, nereli?

26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

21 yaşındaki futbolcu, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alabiliyor ve her iki ayağını kullanabiliyor.

YORUM YAZ