MENÜ

İsmail Kartal'ın son haftalardaki gözdesi yolcu! Görüşmeler başladı

Yunanistan’ın en önemli takımlarından Olympiakos, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusuna talip oldu. Yunan ekibinin sportif direktörü Alves’in de yıldız oyuncunun temsilcisiyle Atina’da görüştüğü iddia edildi. Özellikle son haftalarda İsmail Kartal'ın ilk 11'de görevlendirdiği yıldız oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali söz konusu. İşte tüm detaylar...

İsmail Kartal'ın son haftalardaki gözdesi yolcu! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusuna Yunan ekibi kancayı taktı. Sarı-Lacivertli ekibin tecrübeli hocası İsmail Kartal'ın son haftalarda ilk 11'de şans verdiği oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Oyuncunun menajeriyle Yunan ekibinin sportif direktörü arasında görüşme gerçekleşti. Öte yandan Kayserispor deplasmanında kaleyi kimin koruyacağı da belli oldu. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Kayseri’de kale Livakovic’in

Hafta içindeki Spartak Trnava karşılaşmasında teknik direktör İsmail Kartal, eldivenleri İrfan Can Eğribayat’a teslim etmişti. Bu mücadelede yedek soyunan Kanarya’nın birinci kalecisi konumundaki Dominik Livakovic’in, Kayserispor deplasmanında yeniden kaleye geçmesi bekleniyor.

İsmail Kartalın son haftalardaki gözdesi yolcu Görüşmeler başladı

Yunan ekibi talip oldu!

Fenerbahçe’de sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen Miguel Crespo ile daha sonra sözleşme uzatılmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da son dönemde daha çok ilk 11’de şans verdiği Crespo’ya, Yunanistan’dan talip çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Yunanistan’ın en önemli devlerinden Olympiakos’un, Portekizli yıldız için harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’le kontratı 2025 yılında bitecek olan 27 yaşındaki orta sahanın durumunu araştırmak için harekete geçen Kırmızı-Beyazlılar’da transferi bitirmek için Olympiakos’un Sportif Direktörü Pedro Alves’in devreye girdiği bildirildi. Aynı zamanda Crespo’nun eski takımı Estoril’in de bir dönem sportif direktörlüğünü yapan Alves’in, oyuncunun temsilcisiyle Yunanistan’ın başkenti Atina’da bir araya geldiği ve maddi konularda pazarlık yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

İsmail Kartalın son haftalardaki gözdesi yolcu Görüşmeler başladı

Hocası eski Beşiktaşlı...

Kısa süre önce takımın başına da yine Portekizli olan Beşiktaş’ın eski hocalarından Carlos Carvalhal’i getiren ekibin, Crespo’nun tarafıyla anlaşması durumunda hemen SarıLacivertliler’in kapısını çalacağı ve önümüzdeki Ocak ayındaki devre arası transfer döneminde de resmi teklifini yapacağı bildirildi.

İsmail Kartalın son haftalardaki gözdesi yolcu Görüşmeler başladı

İzin bitti idman zamanı

Konferans Ligi’ni lider olarak tamamlayan ve adını Son 16’ya yazdıran Fenerbahçe, Süper Lig’in 17. haftasında 20 Aralık Çarşamba günü Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün başlamıştı. Dün oyuncularına 1 gün izin veren Teknik direktör İsmail Kartal’ın takımı, antrenmanlarına bugün kaldığı yerden devam edecek.

İsmail Kartalın son haftalardaki gözdesi yolcu Görüşmeler başladı

YORUM YAZ