MENÜ

İsmail Kartal Fenerbahçe'yi canlandırdı

Son dakika Fenerbahçe haberi...Mental olarak dibe vurmuş, bireysel performansları kötü, bütünlüğü kaybetmiş takımda sezon sonuna kadar göreve gelen tecrübeli hoca İsmail Kartal, Fenerbahçe’de az da olsa umutları yeniden yeşertmeyi başardı.

İsmail Kartal Fenerbahçe'yi canlandırdı

Vitor Pereira’nın enkazını bizzat yönetimin ifadesiyle sezon sonuna kadar devralan İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye yeniden uçmayı öğretti. Pereira 17. hafta sonunda kovulduğunda Fenerbahçe 28 puanla 5. sıradaydı. 1,64’lük puan ortalaması yakalayan Portekizliden takımı devralan Zeki Murat Göle de 3 maçta 4 puan topladı sıralamadaki yer değişmedi. İsmail Kartal dümene geçti, 9 maçta; 5 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyetle 2,00 puan ortalaması yakalarken, takımı üçüncü sıraya taşıdı.

Haberin Devamı

HERKES SAYGI DUYUYOR

Evet Fenerbahçe bu süreçte hem Türkiye Kupası’na hem Avrupa’ya veda etti ama takımda gözle görülür bir fark oluştu. Oyuncularda hem fiziksel hem de zihinsel bir gelişim olduğunu ifade eden İsmail Kartal “Daha önce göreve gelseydim her şey daha farklı olabilirdi” derken lig ikinciliğini sonuna kadar kovalayacaklarının da altını çizdi. Bireysel değil, takım oyununda da önemli yol aldıklarını dile getiren Kartal “Şimdi Konya karşısında devamını getirmek için savaşacağız” ifadesini kullandı. > Emin Uluç

DÜNYA YILDIZI OLACAK

Alex de Souza’da sonra Mesut Özil’den de Arda Güler’e övgü geldi. Fenerbahçe’nin dünya yıldızı, genç takım arkadaşının Alanya maçındaki performansı için “Süper gol, süper asist” yorumu yaparken “Dünya standartlarında kalite. Dünya starı olacak kardeşim” ifadesinde bulundu.

Haberin Devamı

KUNTZ'DAN FERDİ'YE YAKIN TAKİP

Slavia maçında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu’nun tedavisi sürerken, millî takım teknik direktörü Stefan Kuntz da süreci yakından takip ediyor. Kuntz, Portekiz maçının kadrosuna almak istediği genç yıldız hakkında düzenli bilgi alıyor. Ferdi’nin 24 Mart’taki maça yetişmesi için yoğun tedavi uygulanıyor. (Türkiye)

YORUM YAZ