MENÜ

İsmail Kartal: Fenerbahçe'ye yakışır iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

Yarın oynanacak Olympiakos maçı öncesinde konuşan Kanarya'nın hocası İsmail Kartal, "Biz oyuncularımızla çalıştık. Yarınki maçtan Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi. Çağlar Söyüncü de, "Zorluklara alışığız, zorluk çekmeyeceğiz. İstediklerimizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

İsmail Kartal: Fenerbahçe'ye yakışır iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

Sarı-Lacivertliler çok konuşulan Süper Kupa maçının ardından hedefe kilitlendi... Kanarya yarın UEFA Konferans Ligi'nde Olympiacos'la kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile tecrübeli stoper Çağlar Söyüncü basın toplantısı düzenledi. 

Haberin Devamı

İsmail Kartal: Fenerbahçeye yakışır iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

'Zorluk çekmeyeceğiz'

Ramazan Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Çağlar, "Sonlara doğru yaklaşıyoruz. Zor bir maç olacak ama biz her zaman rakibe göre değil kendi futbolumuzu oynayarak puan ve puanlar almak istiyoruz. Çift ayaklı maçlar olduğunun da bilincindeyiz. Zorluklara alışığız, zorluk çekmeyeceğiz. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Biz de iyi bir takımız, yarın da istediklerimizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz" dedi.

İsmail Kartal: Fenerbahçeye yakışır iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

'Turu geçmek istiyoruz'

İsmail hoca da, "Olympiakos takımının gücünü biliyoruz. Yunan futbolunun köklü bir kulübü ve ateşli bir taraftarı var. Sonuçta bu iki aşamalı bir maç. Yaptığımız analizlerde rakibin güçlü yönlerini biliyoruz. Biz de güçlü yönlerimizi sahaya yansıtarak iki maç sonucunda turu geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kartal sözlerine şöyle devam etti:

Bizim yaşadıklarımız ortada. Haklılığımızı kamuoyuna göstermek için kulübümüz tarafından bir hamle yapıldı. Bu tepkiyle karşılık bulduğunu düşünüyorum. Ülke futbolunun düzelmesini istiyorsak herkesin kendisine göre değerlendirme yapması lazım. Biz işimize bakıyoruz. Sahanın içinde kaldık ve orada kalmaya da devam edeceğiz.

'Her maçın hikayesi başkadır'

"Rakibimizin nasıl bir oyun planına göre oynayacağını biliyoruz. Her ihtimale karşı planlarımız hazır. Sonuçta biz her zaman maç maç hazırlanıyoruz. Her maçın hikayesi başkadır. Biz oyuncularımızla çalıştık. Yarınki maçtan Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."

 

YORUM YAZ