MENÜ

İskoçya basınından Ryan Kent yorumu! 'Şaşkınız, defteri artık kapandı'

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Ryan Kent, İskoçya'da da gündeme oturdu. İskoç gazetesi The Daily Record muhabiri Andy Newport, Glasgow Rangers'ın eski yıldızıyla ilgili Fanatik'e konuştu. İşte detaylar...

İskoçya basınından Ryan Kent yorumu! 'Şaşkınız, defteri artık kapandı'

Yaz transfer döneminde İskoç devi Glasgow Rangers'tan Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödenmeden imza atan Ryan Kent, büyük beklentilerle gelmesine rağmen o beklentileri karşılayamadı. Kendisini kanıtlamak için yeterince süre alamayan İngiliz kanat oyuncusu, dün akşam büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

İskoçya basınından Ryan Kent yorumu Şaşkınız, defteri artık kapandı

LİSTEYE ALINMADI

16 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'de yabancı sınırı gereği Türkiye Futbol Federasyonu'nun listesine bildirilmeyen iki oyuncu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde Ryan Kent, TFF'ye bildirilen yabancı oyuncu listesinde yer almadı. Öte yandan Luan Peres de listede bulunmayan bir diğer oyuncu oldu.

KARTAL, 'KARAR VERECEĞİZ' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor karşılaşmasının ardından Ryan Kent ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Kartal, "Kent, değerli oyuncumuz. İsmini de Avrupa listesine yazdık. Türkiye ligi için 48 saat içerisinde federasyona liste vereceğiz. Şu anda elimizde 15 tane oyuncumuz var 1 tanesini dışarı çıkaracağız. Ekibimle birlikte bunun kararını vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İskoçya basınından Ryan Kent yorumu Şaşkınız, defteri artık kapandı

'LEEDS UNITED'I REDDETMİŞTİ!'

Tüm bu gelişmelerin ardından İskoçya basınının önde gelen gazetelerinden biri olan The Daily Record muhabiri Andy Newport, Fanatik'e konuştu. Kent'in Glasgow Rangers dönemindeki sürecine değinen Newport, "Kent, Rangers'ta oynarken ve Steven Gerrard yönetiminde en iyi performansını sergilerken İskoçya'daki düşünce, onun İngiltere'de bir Premier Lig kulübüyle zirveye çıkabileceğiydi. Gerrard'la İskoçya şampiyonluğunu kazanmak için 2020'de Leeds'e gitmeyi reddetti ama ondan sonra formu düştü. Her zaman inanılmaz bir teknik yeteneğe sahip bir oyuncuydu ama bu her zaman gol ve asist getirmiyordu" dedi.

İskoçya basınından Ryan Kent yorumu Şaşkınız, defteri artık kapandı

"EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI!'

Kent'in İskoçya'da ayrıldığı dönemde Glasgow Rangers taraftarlarının görüşlerini de aktaran İskoç gazeteci, "Rangers'la sözleşmesi sona erdiğinde birçok taraftar bunun büyük bir darbe olduğunu düşündü. Bazıları ise Kent'in bitiricilik problemini göz önünde bulundurarak endişelenmedi. En büyük hayal kırıklığı ise serbest transfer olarak ayrılmasıydı. Bence İngiltere'ye gitmeyi umuyordu ama kulüpten ayrılmadan 18 ay önce röportaj vermeyi bıraktığı ve menajeri basınla konuşmadığı için bunu bilmek zor" dedi.

"ŞAŞKINLIKLA KARŞILADIK"

Ryan Kent'in Fenerbahçe'deki son durumundan haberdar olduğunu belirten Andy Newport, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe'de yaşadıklarını İskoçya'da şaşkınlıkla karşıladık. Kent'in Rangers'a dönmesi zor olur. Çünkü Rangers ile son sözleşme görüşmelerinde kulüpten fazla para istedi. Ayrıca Rangers, Brighton'dan Abdallah Sima'yı kiraladı. O da bu sezon 15 gol attı. Skora katkı anlamında Kent'ten daha iyi bir performans sergiledi. Görünüşe göre Rangers için Ryan Kent defteri artık kapandı."

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL HABER - SAMET ÇAYIR

İsmail Kartal: Kadıköy'e gelen yerden kalkmıyor!
YORUM YAZ