MENÜ

İsak Vural'a dev talip! Sözleşmede Fenerbahçe maddesi...

Sezon başında Fenerbahçe'den Hammarby'e transfer olan İsak Vural'a dev bir kulüp talip çıktı. Genç futbolcu, sarı-lacivertli ekipten ayrılmasına rağmen sözleşmesindeki detay ortaya çıktı.

İsak Vural'a dev talip! Sözleşmede Fenerbahçe maddesi...

Fenerbahçe'den İsveç temsilcisi Hammarby'ye transfer olan İsak Vural, sergilediği performansla dev kulüpleri peşine taktı. Genç futbolcu, Fenerbahçe'den ayrılmasına rağmen sözleşmesinde özel madde olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÖNCE KİRALIK, SONRA BONSERVİS

İsak Vural, Şubat 2022'de Benfica altyapısından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Vural, daha sonra ise Hammarby'ye önce kiralık sonra bonservisiyle transfer olmuştu.

İsak Vurala dev talip Sözleşmede Fenerbahçe maddesi...

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Hammarby'nin ikinci takımında forma giyen İsak Vural, bu sezon toplam 19 maça çıktı. Genç futbolcu söz konusu müsabakalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İsak Vural'ın İsveç temsilcisi ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

BENFICA'DAN TRANSFER KANCASI

Fenerbahçe'den Hammarby'ye transfer olan İsak Vural'a dev bir talip çıktı. İsveç basınında yer alan habere göre, Benfica'nın 17 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi.

İsak Vural'ın Fenerbahçe'ye transferinden önce Benfica altyapısında forma giydiği ve Portekiz temsilcisinin genç futbolcuyu radarından hiç çıkarmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

İŞTE ÖZEL MADDE

Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na sözleşmesinin feshini bildirdiği Isak Vural'ın transfer detayları ortaya çıkmıştı. 18 yaşından küçük oyuncuların kiralanmasını engelleyen ve başka bir takımda lisansı gözüken oyuncular için Türkiye Futbol Federasyonu'nun sözleşme feshi gösterdiği öğrenildi.

Yapılan anlaşma gereği Isak Vural'ın Hammarby'de kiralık olarak forma giydiği ve sarı-lacivertli kulübün istediği zaman geri çağırma hakkına sahip olduğu kaydedildi.

İsak Vurala dev talip Sözleşmede Fenerbahçe maddesi...

İSPANYA'DAN DA TALİP VAR

Haberin detayında İspanya'dan da Real Valladolid'in İsak Vural'ı takip eden takımlardan biri olduğu ifade edildi.

İsak Vurala dev talip Sözleşmede Fenerbahçe maddesi...

YORUM YAZ