MENÜ

İkinci Fred savaşı başladı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe gözünü kararttı

Yaz transfer döneminde Wilfried Zaha ve Fred için karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu yaz da bazı transferlerde şimdiden rakip olmaya başladı. Aslan'ın listesinde bulunan yıldız orta saha oyuncusu için sarı-lacivertli kulübün de devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

İkinci Fred savaşı başladı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe gözünü kararttı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar Başkan Ali Koç ve mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği kesinleşmemiş olsa da sarı-lacivertli kulüp zaman kaybetmeden, 2024-25 sezonu için iddialı bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

LEANDRO BARREIRO HAMLESİ

Fenerbahçe'den transfer çalışmaları doğrultusunda sürpriz bir hamle daha geldi. Sarı- lacivertliler, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Leandro Barreiro için harekete geçti. Kanarya, Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

İkinci Fred savaşı başladı Galatasaray istedi, Fenerbahçe gözünü kararttı

BRANCO, MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ

Sportif Direktör Marco Branco'nun Lüksemburglu yıldız futbolcunun menajeri ile bir araya geldiği ve oyuncunun şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. 2018 yılından beri Alman kulübünde forma giyen Barreiro'nun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu sezon 28 resmÎ maçta forma 24 yaşındaki futbolcu, iki de gol kaydetti.

Haberin Devamı

F.BAHÇE SÜRPRİZİNİ RESMEN AÇIKLADI

14 MİLYON EURO

2018 yılında 200 bin euro piyasa değerine sahip olan Barreiro, aradan geçen altı yılda seviyesini bir hayli yükseldi. Orta saha oyuncusunun şu anki piyasa değeri ise 14 milyon euro. 56 kez Lüksemburg Millî Takımı forması giyen merkez orta saha  oyuncusu, burada da iki kez fileleri havalandırdı. Fenerbahçe yönetiminin sezon bitmeden Barreiro ile resmî temaslara başlaması bekleniyor. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oyuncuyla Alman kulüpleri de yakından ilgileniyor.

YORUM YAZ