MENÜ

Hull City'nin hocası Rosenior, Fenerbahçeli oyuncuyu doğruladı!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, transferde rotasını Türkiye'ye çevirdi. İngiliz ekibinin teknik direktörü transferi resmen duyurdu.

Hull City'nin hocası Rosenior, Fenerbahçeli oyuncuyu doğruladı!

Gelecek sezon İngiltere'de Premier Lig'e çıkmayı hedefleyen Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç yeteneğini kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibinin teknik direktörü konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCEDEN DE FENERBAHÇE'DEN TRANSFER YAPTI

Hull City, daha önce de Fenerbahçe'den oyuncuları kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz sene Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i bonservisleri ile transfer eden Hull City, Pelkas'ı da kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

Kiralık dönemi sonrası Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Yunan futbolcu, Başakşehir'e transfer olmuştu.

KAMPI TÜRKİYE'DE YAPTILAR

Hull City sezon öncesi kampını da Türkiye'de gerçekleştirdi. İngiliz ekip, yeni sezon hazırlık dönemini TFF’nin Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde geçirdi.

FENERBAHÇE'NİN GENÇ YETENEĞİ HULL CİTY'YE

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Bora Aydınlık'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İddialara göre iki kulüp genç futbolcunun kiralanması için anlaşmaya vardı. Henüz Fenerbahçe formasıyla resmi bir maçta forma giyemeyen Bora Aydınlık, İngiliz kulübünün akademisine katılacak.

TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLADI

Hull Live'de yer alan habere göre Bora Aydınlık hakkında konuşan Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Bora Aydınlık'ın transferini doğrularken şu açıklamayı yaptı: "Bence bu bir gelişim projesi. Türkiye ile gerçekten güçlü bağlar kurmaya çalışıyoruz ve Bora Aydınlık Fenerbahçe'nin öne çıkan genç oyuncularından biri, bu yüzden eğer gelirse gelişim grubunun bir parçası olmasını istiyoruz."

HAZIRLIK KAMPINDA YER ALMIŞTI

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü.

ABD doğumlu 18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynadığı ve 4-0 kazandığı UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında yedek soyundu ama süre alamadı. Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı'nda iki defa forma giydi.

Hull Citynin hocası Rosenior, Fenerbahçeli oyuncuyu doğruladı

YORUM YAZ