MENÜ

Hull City'den Bora Aydınlık açıklaması: Neden A Takım'da değil?

Hull City Menajeri Liam Rosenior, sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılan Bora Aydınlık'ın neden A Takım'da yer almadığıyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Hull City'den Bora Aydınlık açıklaması: Neden A Takım'da değil?

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bu sezon Premier Lig'e yükselmeyi planlıyor. Championship'te oynadığı 11 maçta dört galibiyet, beş beraberlik ve iki mağlubiyeti bulunan İngiliz ekibi, 17 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Hull City milli aranın ardından sahasında Southampton ile karşı karşıya gelecek.

ÖNEMLİ İSİMLERİ KADROYA KATTILAR

Sezon başında Aston Villa'dan Jaden Philogene, Brighton'dan Aaron Connolly gibi isimleri transfer eden Hull City, Fenerbahçe'den de genç oyuncu Bora Aydınlık'ı kiralık olarak kadroya katmıştı.

Hull Cityden Bora Aydınlık açıklaması: Neden A Takımda değil

ROSENIOR'DAN BORA AYDINLIK AÇIKLAMASI

Hull City Menajeri Liam Rosenior, sezon başında Fenerbahçe'den kiraladıkları, ancak henüz forma şansı bulamayan Bora Aydınlık ile ilgili deperlendirmelerde bulundu.

Rosenior, 'Zamana ihtiyacı var' dediği genç oyuncuyla alakalı olarak, "18 yaşındaki genç bir oyuncunun, farklı bir ülkeye gelmesi ve uyum sağlayabilmesi konusunda kendisiyle konuştuk.

Şu anda 21 yaş altı takımla antrenmanlara çıkıyor. Burada gelerek, A Takım ile bir kaç kez antrenman yaptı. Gözümüz üzerinde, onu takip ediyoruz. Üzerinde erkenden bir baskı yaratmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hull Cityden Bora Aydınlık açıklaması: Neden A Takımda değil

BORA'YA VAUGHAN ÖRNEĞİ

Rosenior sözlerine Bora Aydınlık'ın durumuna bir oyuncuyla örnek vererek devam etti: "Harry Vaughan gelmeden önce 2-3 ay antrenman yaptı ve bizimle kaldı. Uyum sağlamak için zamana ihtiyaçları var. Aynı zamanda birçok takımdan farklı olan oyun anlayışımızı da anlamaları gerekiyor."

Rosenior son olarak, Hull City U21'i çalıştıran Connor Sellars hakkında, "Harika işler yapıyor. Bizim burada yaptığımız gibi o da oyuncuları eğitiyor. Böylece yukarı çıktıklarında, oyun tarzımıza uyum sağlayabiliyorlar" dedi.

Hull Cityden Bora Aydınlık açıklaması: Neden A Takımda değil

YORUM YAZ