MENÜ

Hoş geldin Bonucci! Fenerbahçe'nin yıldızı hatasız oynadı

Serdar Aziz’in sakatlanması sonrası 38’de oyuna giren Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü stoperi Leonardo Bonucci, savunmada kritik hamleler yaptı. Bonucci, hem çok iyi bir performans sergiledi hem de ilk maçından galibiyetle ayrıldı. İşte detaylar...

Hoş geldin Bonucci! Fenerbahçe'nin yıldızı hatasız oynadı

Fenerbahçe’nin, Union Berlin’den kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcusu Leonardo Bonucci, imzayı atar atmaz idmana çıkmış ve ardından Gaziantep FK deplasmanı için kadroya alınmıştı. Dünkü mücadeleye yedek kulübesinden başlayan ve son anlarda forma giymesi beklenen Bonucci, Kanarya kariyerine beklenenden erken başladı. Sarı-Lacivertliler’de mücadeleye ilk 11’de stoper olarak başlayan Serdar Aziz, ilk yarım saat dolmadan sakatlık yaşadı. Teknik direktör İsmail Kartal, İtalyan oyuncuyu hemen ısındırmaya gönderdi. 37’deki bir hava topu mücadelesi sırasında bir kez daha sakatlanan Serdar oyundan çıktı ve yerine 38’de Bonucci girdi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Kadroda iki değişiklik

Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör İsmail Kartal, 7-1 kazanılan Konyaspor karşılaşmasına göre ilk 11’inde iki değişikliğe gitti. Kartal, İrfan Can Kahveci ve Joshua King’i kulübeye çekerken, onların yerine sağ kanatta Cengiz Ünder’e, sol kanatta da Dusan Tadic’e şans verdi. Tecrübeli hoca, 64’te Cengiz’i kenara alıp, İrfan Can’ı sahaya sürdü. Gol bulmak adına İsmail Yüksek’i çıkarıp, Batshuayi’yi aynı anda oyuna aldı. 79’da da Tadic çıktı, King girdi.

Hoş geldin Bonucci Fenerbahçenin yıldızı hatasız oynadı

Rakipten önce davrandı

Tecrübeli oyuncu, sahaya girer girmez rakip ceza sahasında pozisyona girdi ama kafayı vuramadı. Sanki uzun yıllardır Fenerbahçe forması giyiyormuş gibi hiç sırıtmayan 36 yaşındaki savunmacı, 73’te Antep’te Maxim’in soldan gönderdiği tehlikeli topta rakipten önce kale önünde topu uzaklaştırmayı başardı. Uzatma anlarında da kritik müdahalelerde bulunan İtalyan stoper, hemen hemen hatasız bir maç çıkararak, Fenerbahçe formasıyla ilk karşılaşmasından zaferle ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

Hoş geldin Bonucci Fenerbahçenin yıldızı hatasız oynadı

‘Çok fazla kupa kazanabiliriz’

Maçın ardından Bonucci, “Taraftarlarımıza karşılama için teşekkür ediyorum. Bizi son ana kadar desteklediler. Kazanmak istedik ve galibiyet için çok önemli bir gol attık. Böyle maçlarda ilk dakikalarda gol atamadığınızda işler sizin adınıza zorlaşıyor. Konyaspor maçını Kadıköy’de tribünden takip ettim. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız inanılmazlar. Bu takımın ve kulübün bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Çok yetenekli oyuncular var. Her maçta Kadıköy’deki gibi oynarsak, çok fazla kupa kazanabiliriz. 2 aydır çok fazla oynama şansı bulamamıştım. Kendimi çok iyi hissediyorum ve umarım bu harika formayı daha çok giyeceğim” diye konuştu.

Hoş geldin Bonucci Fenerbahçenin yıldızı hatasız oynadı

YORUM YAZ