MENÜ

Havuzdan çıkarız

“Fenerbahçe sayesinde karnı doyanların saldırılarına daha fazla sponsorluk yapmayalım” diyen Sarı-Lacivetliler, “Eylem” çağrısı yapınca, yönetim yarın basın toplantısı düzenleme kararı aldı.

Havuzdan çıkarız

Beşiktaş ve Trabzon cephesinden gelen eleştiriler, taraftarı ayağa kaldırdı. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler, kulübü faks ve ileti yağmuruna tutarken, Ufuk Güneş adlı bir taraftarın hazırladığı metin, herkesin ortak sesi oldu. Metinde şöyle deniyor: Sayın Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Siz, bütün iyi niyetinizle ülke sporu için, diğer tüm unsurlar, bütün kötü niyetleriyle Fenerbahçe aleyhine çalışıyor. Buna dur deme zamanı gelmiştir. Artık eylem zamanıdır. Taurasi olayı göstermiştir ki, ülkemizde sporu yönetenler, bu ülkenin 5. Dünya ülkesi olduğunu düşünmekte. Her zaman adalet istedik ama bu ülkede düzen Fenerbahçe aleyhine kurulmuş.

‘Gerekirse yurtdışında oynayalım’
Sizden beklentimiz, Fenerbahçe’nin haklarını korumanızdır. Bunun için havuzdan çıkmanızı istiyoruz. Fenerbahçe sayesinde karınları doyanların, Fenerbahçe’ye saldırmalarına daha fazla sponsorluk yapmak istemiyoruz. Bu konuyu gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine’ne kadar götürmeliyiz. Hatta mümkünse Almanya’da, İspanya’da, İngiltere’de oynayalım. Şimdi sizden bunu bekliyoruz. Her türlü desteğimiz arkanızda.” Bu tepkiler üzerine harekete geçen yönetim, “Taraftarlarımız ve kulüp üyelerimiz, gönderdikleri binlerce mail ve faksta, ‘100 yılı aşkın şanlı tarihe sahip kulübümüze yapılan bu çirkin saldırılara cevap verilmesi’ çağrısında bulunuyor” diyerek, yarın saat 15:00’te konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ