MENÜ

Hatayspor - Fenerbahçe yorumu! Tugay Kerimoğlu: "Niye geri dönüyorsun Cengiz?

Fenerbahçe Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin gollerini Osayi ve Cengiz Ünder atarken karşılaşma sonrası mücadele ile ilgili dikkat çeken yorumlar geldi. TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin Hatayspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Kerimoğlu, Cengiz Ünder eleştirisinde bulundu.

Hatayspor - Fenerbahçe yorumu! Tugay Kerimoğlu: "Niye geri dönüyorsun Cengiz?

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin Hatayspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

"BÖYLE OYNAMASI GEREKİYORDU"

"Cengiz Ünder yine golün dışında çok etkili olamadı. Deplasmanda nasıl oynaması gerekirse öyle oynadı Fenerbahçe. Rakip de fazla zorlayamadı. Dzeko çok istekliydi ve bence maçın adamıydı."

"İsmail Kartal'ın iki 6 numaradan vazgeçmesi doğru. Szymanski'nin koşularıyla kendi özgürlüğünü kabul ettirdiğini gördük. Stoperler ve kaleci Livakovic de en rahat maçını oynamıştır herhalde."

"NİYE GERİ GELİYORSUN?"

"Cengiz'e verilen rakamın karşılığını daha önce verdiği için bu rakamlar veriliyor. Cengiz'i eleştirmemiz onun iyiliği için. Onu milli takım için de düşünüyoruz "Fenerbahçe'nin o alışık olduğumuz temposu yok. Oyun tabii önemli ama ligin sonuna yaklaşırken sonuç daha önemli. Bugün izlediğim Hatayspor, ligin en zayıf takımlarından biri. Son haftalar yaklaşırken tehlike çanları onlar için çalıyor gibi."

Haberin Devamı

biz. Sadece gol atmasını değil, oyun olarak da iyi olmasını bekliyoruz. İnsanların beklentisi tabii ki yüksek olacak. Bana da çok teklif gelmişti Türkiye'de, ben gelmedim. Zaten yaşamışsın bu sorunları, tekrar niye geliyorsun?"

"SZYMANSKI GERİ DÖNECEKTİR"

"Szymanski'nin iyi olmasının sebebi bence Fred ve İrfan ile ilgili. Fred varken hücumda çok özgürdü. Bugün itibarıyla biraz daha Mert Hakan öne doğru destek verdiğinde Szymanski'yi de daha özgür gördük. İsmail ve Fred dönünce Szymanski eski haline dönecektir."

MEHMET ÖZDİLEK'TEN YORUMLAR

"Fenerbahçe'nin o alışık olduğumuz temposu yok. Oyun tabii önemli ama ligin sonuna yaklaşırken sonuç daha önemli. Bugün izlediğim Hatayspor, ligin en zayıf takımlarından biri. Son haftalar yaklaşırken tehlike çanları onlar için çalıyor gibi."

"Fenerbahçe başından sonuna kadar oyunu kontrol etti. Tadic-Ferdi ikilisi çok etkiliydi. Tadic'in 2 tane pası skoru belirleyen olay oldu."

"Tek 6 numara ile oynaması, Mert Hakan'ın oynaması, Szymanski'nin kıpırdanması önemliydi. Kazanmak çok önemliydi, güle oynaya bir galibiyet aldı Fenerbahçe ve İsmail Kartal'ın üzerindeki baskı da azalmış oldu."

"2 ay çok uzun bir süreç. Oyun olarak belki yakalayamadı kendini Cengiz ama yakaladığı 9 gol sayısı gerçekten çok yüksek."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe öyle bir süreçten geçiyor ki kimsenin kimseye tahammülü yok. Galatasaray'ın müthiş bir takibi var, yoksa Fenerbahçe açık ara fark atacaktı. 2.85 puan ortalaması var deplasmanda. Olağanüstü bir rakam bu."

Tümer Metin'den Cengiz Ünder eleştirisi: Oyun aklını görmedik!

Hatayspor - Fenerbahçe yorumu Tugay Kerimoğlu: Niye geri dönüyorsun Cengiz

 

 

 

YORUM YAZ