MENÜ

Halil Umut Meler Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetmek istememiş! Psikolojik olarak iyi değilim

Süper Lig'de Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçta taraftar sahaya girdi, ortalık karıştı! Maç sonunda Reha Kapsal, çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Halil Umut Meler Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetmek istememiş! Psikolojik olarak iyi değilim

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Bordo-Mavili taraftarlar sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara karıştı. Yüzlerce taraftarın sahaya girdiği maçın ardından, A Spor yorumcusu Reha Kapsal, maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

"Psikolojik olarak iyi değilim"

İşte Reha Kapsal'ın, Trabzonspor - Fenerbahçe derbisini yöneten Halil Umut Meler hakkındaki açıklamaları: "Halil Umut Meler, İzmir'de bir hakem arkadaşına, 'MKE Ankaragücü maçında yaşananlardan sonra psikolojik olarak zaten iyi değilim. Bu maçı vermenin ne anlamı var' diyerek yapılan atamanın yanlış olduğunu ifade etmiş"

Halil Umut Meler Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetmek istememiş Psikolojik olarak iyi değilim

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ne yaşandı?

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği mücadelede, bordo-mavili taraftarlar maç boyunca sahaya su şişeleri fırlatarak oyunun durmasına neden oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında yerde kalan Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic'e taraftarların attığı bir cisim isabet etti ve tecrübeli kalecinin çenesinde kanama meydana geldi. Fenerbahçe'nin mücadeleyi 3-2 kazanmasından sonra ise orta sahada sevinen Fenerbahçeli futbolculara, yüzlerce taraftar sahaya girerek saldırmaya çalıştı. Olaya sahadaki güvenlik görevlileri müdahale ederek durdurmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetmek istememiş Psikolojik olarak iyi değilim

Halil Umut Meler ne yaşamıştı?

11 Aralık 2023 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor Süper Lig'de karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona eren mücadelede, son düdükle beraber Ankaragücü başkanı Faruk Koca, sahaya girerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Bu olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu liglere ara verildiğini açıkladı. Yaşanan olaya siyaset, spor ve sanat camialarından birçok önemli isim tepki gösterdi.

JOSEF'TEN F.BAHÇE TARAFTARINA SİTEM

YORUM YAZ