MENÜ

Gözler Jorge Jesus'ta! İlk aday olarak belirlediler

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Jorge Jesus'a sürpriz bir talip daha çıktı. İsmi Brezilya Milli Takımı ile de anılan Portekizli hoca için bir başka milli takım görevi gündeme geldi.

Gözler Jorge Jesus'ta! İlk aday olarak belirlediler

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk adına iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de merak edilen konulardan biri de Jorge Jesus'un durumu... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Portekizli hocanın talipleri artıyor.

Haberin Devamı

İKİ HEDEFE ODAKLANDI

Süper Lig'deson ana kadar mücadelesini sürdürmek isteyen Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus, özellikle iki hedefe odaklandı. Portekizli teknik adam, yarı finale kaldığı Türkiye Kupası'nda Sivasspor engelini aşarak Sarı-Lacivertliler'e 2014'ten sonra bu kulvardaki ilk şampiyonluğunu kazandırmak istiyor.

Gözler Jorge Jesusta İlk aday olarak belirlediler

Jesus ayrıca, büyük maçlardaki şanssızlığına da artık son vermeyi hedefliyor. Tecrübeli teknik adam, Kanarya ile birlikte ligde Beşiktaş'la golsüz berabere kalıp, Kadıköy'de rakibine 4-2 kaybetti. Jesus, Galatasaray'a evinde 3-0, Trabzonspor'a 2-0 (d) kaybetti. Deneyimli hoca, Kadıköy'de önümüzdeki Perşembe oynanacak Trabzonspor mücadelesinde kazanarak taraftarlarını mutlu etmek, sonra da Galatasaray'dan da Nef Stadı'nda rövanşı almak istiyor.

Haberin Devamı

BREZİLYA İDDİALARI GÜNDEMDE

Fenerbahçe'deki geleceği henüz netlik kazanmayan Jorge Jesus için Brezilya Milli Takımı iddiaları sürüyor. Brezilya Futbol Federasyonu'nun Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'yi ilk aday olarak belirlediği ifade edilirken İtalyan hoca için 25 Mayıs tarihinin beklendiği belirtiliyor.

Gözler Jorge Jesusta İlk aday olarak belirlediler

Brezilya Futbol Federasyonu'nun 25 Mayıs'a kadar Carlo Ancelotti'den görev adına olumlu bir geri dönüş almaması durumunda B planını devreye sokacağı iddia edilmişti. Bu B planı noktasında da Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ismi öne çıkıyordu.

TALİP BAŞKA YERDEN

Brezilya Milli Takımı iddiaları gündemde olsa da Jorge Jesus için teklif başka bir milli takımdan geldi. Brezilya basınından UOL, Suudi Arabistan Milli Takımı'nda teknik direktör olarak göreve Jorge Jesus'un getirilmek istendiğini belirtti.

Gözler Jorge Jesusta İlk aday olarak belirlediler

İLK ADAY!

Herve Renard ile yollarını ayıran Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, milli takım için Ramon Diaz'ın ismini öne çıkarmıştı. Fakat UOL, Jorge Jesus'un Ramon Diaz'ı geride bırakarak ilk aday konumuna geldiğini belirtti.

DAHA ÖNCE AL HILAL'DE ÇALIŞMIŞTI

Jorge Jesus'un Suudi Arabistan'daki popülaritesi, 2018-19 sezonuna dayanıyor. Portekizli hoca, Sporting dönemi sonrası 2018-19 sezonunda Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

Gözler Jorge Jesusta İlk aday olarak belirlediler

2018'de göreve geldiğinde Jorge Jesus, Al Hilal ile Suudi Arabistan'da Süper Kupa şampiyonluğu elde etmişti.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Gözler Jorge Jesusta İlk aday olarak belirlediler

YORUM YAZ