MENÜ

"Gol iptali gerekirdi" Deniz Çoban Fenerbahçe - Kayserispor maçındaki pozisyonları değerlendirdi!

Süper Lig'de derbi mağlubiyetinin ardından sıkıntılı bir hafta geçiren Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'u konuk etti. Jorge Jesus'un öğrencileri Kadıköy'de rakibini 4-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Fanatik Gazetesi'nin hakem yorumcusu Deniz Çoban bu kritik maçtaki pozisyonları değerlendirdi...

"Gol iptali gerekirdi" Deniz Çoban Fenerbahçe - Kayserispor maçındaki pozisyonları değerlendirdi!

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'u konuk etti. Jorge Jesus'un öğrencileri Kadıköy'de rakibini 4-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Fanatik Gazetesi'nin hakem yorumcusu Deniz Çoban bu kritik maçtaki pozisyonları değerlendirdi...

Haberin Devamı

TRİBÜNLERDEN ŞOK! "İSTİFA SESLERİ"

EMRE MOR'LA ÖNE GEÇTİ

Jesus'un planları, Çağdaş Atan'ı 'mat' etti. Kanarya taraftarı önünde henüz 8. dakikada Emre Mor'un golüyle 1-0 öne geçti. 18'de Dimitrios Kolovetsios maça dengeyi getirdi, 42'de Emre Mor Fenerbahçe'yi soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle götürdü.

RAKİP SİVASSPOR

İkinci devrede de Sarı-Lacivertliler'in üstünlüğü sürdü. 59'de Serdar Dursun, kaleci Cenk Gönen'in hatasında topu filelerle buluşturdu. 90. dakikada ise Türk futbolunun yeni yıldızı Arda Güler sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi: 4-1. Böylece Fenerbahçe 4-1 kazandı ve moral buldu, yarı finalde Sivasspor'un rakibi oldu. Kupada yarı final karşılaşmaları 3-4-5 Mayıs tarihinde oynanacak.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR 11'LER

Haberin Devamı

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Zajc, İsmail, Rossi, Emre Mor, Serdar Dursun, Valencia

Kayserispor: Cenk Gönen, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Hosseini, Ackah, Cardoso, Kemen, Carlos Mane, Mame Thiam, Gavranovic

TRİBÜNDE İSTİFA SESLERİ

Sarı-Lacivertliler'de protesto devam ediyor... Fenerbahçe'nin ligdeki iç sahada oynadığı Beşiktaş mücadelesinde kaybedilen derbi maçında tribünler yönetime istifa çağrısında bulunmuştu. Bu tepki dün de sürdü. Kanarya'nın Kayserispor'u konuk ettiği karşılaşma öncesinde ve oynandığı sırada taraftarlar 'yönetim istifa' tezahüratında bulundu. Sarı-Lacivertliler'in 8. dakikadaki golü sonrası tribünlerden bir kez daha sesler yükseldi.

YILDIZ OYUNCU HEDEFTE

68. dakikada Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in yerine Willian Arao, oyuna dahil oldu. Brezilyalı oyuncunun sahaya adım atması ile tribünler kendisini ıslıklamaya başladı. Oyun içerisinde de Arao, her topla buluştuğunda tribünler tarafından yuhalandı.

VALENCIA DA ISLIKLANDI

Fenerbahçe'de 78. dakikada Enner Valencia, kenara gelirken yerine Arda Güler oyuna dahil oldu. Bu sezon attığı gollerle Sarı-Lacivertlileri taşıyan isimlerin başında gelen Enner Valencia, Beşiktaş derbisinde kaçırdığı penaltı nedeniyle hedefteydi. Yıldız oyuncu, kenara gelirken tribünlerden tepki gördü. Jorge Jesus'un devreye girmesi ile Ekvadorlu golcüye yönelik tepkiler daha sonra alkışa döndü.

Haberin Devamı

İRFAN CAN KAHVECİ'Yİ JORGE JESUS ENGELLEDİ

Maçta tepki gören isimlerden biri de İrfan Can Kahveci'ydi. Milli oyuncu, son düdükle birlikte soyunma odasına gitmek istedi. Jorge Jesus, soyunma odasına hareketlenen oyuncusuna sarılarak bitiş düdüğü sonrası takımla birlikte saha içerisinde tutmaya çalıştı.

20 BİN TARAFTAR GELDİ!

Emre Mor'un golünün ardından da tribünler yine 'yönetim istifa' tezahüratı yaptı. 59. dakikada Serdar Dursun'un golünün ardından taraftarlar tekrar 'yönetim istifa' diyerek yönetime ateş püskürdü. Taraftarlar, 67. dakikada oyuna dahil olan; Arao, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci'yi de ıslıkladı. Teknik direktör Jorge Jesus, 72. dakikada taraftarların, futbolcuları ıslıklamasına da iki elini açarak bir tepkide bulundu. Bu serzeniş mücadelenin son düdüğüyle de devam etti.

Öte yandan ilk yarıda yaklaşık 15 bin taraftar vardı, devre arasında yeni gelenlerle birlikte sayı 20 bine yaklaştı.

JORGE JESUS TEPKİ GÖSTERDİ

Haberin Devamı

Tribünlerin Willian Arao'yu yuhalaması sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, tribünlere tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle kale arkasındaki taraftarlara yönelik ellerini açarak isyan etti.

JESUS'TAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Deneyimli çalıştırıcı basın toplantısında da önemli ifadeler kullandı. İşte sözleri...

Beşiktaş derbisinin ardından istifayı düşünüp düşünmediği sorulan Jesus, “Fenerbahçe’ye gelirken belli hedefleri gerçekleştirmek için geldim. Başkanımız büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu söyledi. Ben hem başkanımız hem de taraftarlar için geldim. Hala yapabileceğimiz şeyler var. Hedeflerimiz bitmiş değil. Ligin bitmesine 2 ay kaldı ve zirvenin 6 puan gerisindeyiz, maç fazlasıyla 9 puan. İstifa düşüncesine sahip olmak için bir şey görmüyorum. Kupada yarı finale çıktık, ligde de hedeflerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Gol iptali gerekirdi Deniz Çoban Fenerbahçe - Kayserispor maçındaki pozisyonları değerlendirdi

 DENİZ ÇOBAN FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR POZİSYONLARINI DEĞERLENDİRDİ

Son zamanlarda Türk hakemliğinde yaşananları anlamakta zorlanıyorum. Maçlara yapılan hakem atamaları aynı isimler etrafında dönerken, hatalar da artarak devam ediyor. Aynı isimlere maç verip, evinde oturan hakemleri görmezden gelmenin mantığını çözemiyorum. Dün oynanan maçın hakemi Volkan Bayarslan’dı ve VAR odasında da Atilla Karaoğlan vardı.

Haberin Devamı

Gol iptali gerekirdi Deniz Çoban Fenerbahçe - Kayserispor maçındaki pozisyonları değerlendirdi

GOLÜN İPTALİ GEREKİRDİ!

Fenerbahçe’nin Emre ile maçın başında 1- 0’ı yakaladığı golden önce, Valencia topu pazısıyla, açık şekilde, Emre’nin önüne indiriyor. Bu golün kesinlikle iptali gerekirdi.

Şimdi merak ediyorum bu maçın iki gözlemcisi Hamza Işın ile Halis Özkahya, Karaoğlan’a ne not verecekler! Karaoğlan hafta sonu maçından alınacak mı, yoksa yaptığı bu büyük hataya rağmen o maça çıkabilecek mi?

YORUM YAZ