MENÜ

Genç milli yıldıza Portekiz devi talip oldu: Opsiyonu Fenerbahçe'de

Portekiz devi, Fenerbahçe'nin transfer etme opsiyonu bulunan genç oyuncuya talip oldu. Ayrıca İspanya'dan da genç oyuncuya ilgi var. İşte detaylar...

Genç milli yıldıza Portekiz devi talip oldu: Opsiyonu Fenerbahçe'de

Sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan Fenerbahçe; Cengiz Ünder, Szymanski, Fred, Becao, Livakovic, Mert Müldür, Bartuğ, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Djiku gibi isimleri kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Sarı - lacivertliler devre arası transfer döneminde takıma yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TAKIMDAN AYRILACAK İSİMLER DE OLACAK

Fenerbahçe'de gelecek isimlerin yanı sıra takımdan gönderilmesi gündemde olan isimler de var. Bunların başında, geçen sezonun sona ermesinin ardından bonservissiz olarak transfer edilen Ryan Kent geliyor.

'40 YILDIR İZLİYORUM. BÖYLESİNİ AZ GÖRDÜM'

İngiliz oyuncunun yanı sıra düzenli olarak ilk 11'de görev almak isteyen Michy Batshuayi'nin adı da ayrılabilecek isimler arasında geçiyor.

OPSİYONU FENERBAHÇE'DE PORTEKİZ DEVİ TALİP OLDU

Son dönemde transfer ettiği genç isimlerle ön plana çıkan Fenerbahçe, Şubat 2022'de Benfica U17 Takımı'ndan Türk ve İsveç pasaportu olan İsak Vural'ı transfer etmişti. Sarı - lacivertliler Mart 2023 yılında genç oyuncuyu 18 yaşına geldiğinde tekrar transfer etme opsiyonuyla Hammarby'e satmıştı.

Haberin Devamı

Genç milli yıldıza Portekiz devi talip oldu: Opsiyonu Fenerbahçede

İsveç'te yayın yapan Expressen'de yer alan habere göre, İsak Vural gönderilmesine rağmen Benfica'nın radarından hiç çıkmadı. Portekiz devinin genç orta saha oyuncusu için yeniden harekete geçeceği iddia edilirken, La Liga 2 takımlarından Real Valladolid'in de bu transfer için istekli olduğu ifade edildi.

Genç milli yıldıza Portekiz devi talip oldu: Opsiyonu Fenerbahçede

YORUM YAZ