Sadettin Saran, Robert Lewandowski ile bizzat görüşecek: Ocakta olmazsa...
15 Kasım 2025, Cumartesi 06:59Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe’de Robert Lewandowski heyecanı yaşanıyor. Yönetim, yıldız golcünün menajerlik şirketinden yetkililer ile bir araya gelerek bu transfer için düğmeye basmıştı. Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi bitecek olan Lewa’yı ocakta kadroya katma niyetinde olduğunu iletmişti. Başkan Sadettin Saran’ın bu transfere büyük önem verdiği kaydedildi. Saran, başkanlığı dönemindeki ilk transfer penceresinde, Polonyalı gol makinesine imza attırıp tüm dünyada ses getirmenin peşinde.

SARAN BİZZAT ANLATACAK
Sarı-Lacivertililer’de sıradaki hedef Lewandowski ile bire bir görüşme gerçekleştirmek. Futbol direktörü Devin Özek, bunu ayarlamak için çalışıyor. Özek’in, Polonyalı golcü ile yapacağı toplantıya Sadettin Saran’ın da görüntülü arama yoluyla katılması ve kendisini ne kadar çok istediklerini bizzat Lewandowski’ye anlatması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin bu transferdeki yol haritasının ilk adımı, 37 yaşındaki forveti ocak ayında gelmeye ikna etmek. Bunun gerçekleşmesi halinde planın ikinci aşaması devreye girecek.

OCAKTA OLMAZSA...
Bu kez Barcelona ile görüşmeler başlayacak. İspanyol devi, yeni sözleşme önermese de Robert Lewandowski’yi devre arasında kaybetmek istemiyor. Bunun nedeni, ocak ayında yerini dolduracak bir transfer yapmanın zorluğu. Ancak Fenerbahçe, Barça’yı ikna etmek için her şeyi yapacak. Bu konuda Lewa’dan da destek gelebilir. Olumsuz senaryoda ise Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü golcüyle yeni sezon için söz kesmeyi planlıyor.
