Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran dev transfer için devrede!
15 Ekim 2025, Çarşamba 06:59Güncelleme Tarihi:
Süper Lig'de sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve transfer dönemini hareketli geçirmeye hazırlanan Fenerbahçe çalışmalarına erkenden başladı.

TEDESCO'DAN GORETZKA İSTEĞİ
Domenico Tedesco, orta saha için flaş bir ismi öne sürmüş, Schalke’den eski öğrencisi Leon Goretzka’yı istemişti. Tecrübeli yıldızın Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 40 yaşındaki teknik adam, yönetime, “Siz Bayern Münih’le görüşüp ocakta satıp satmayacaklarını öğrenin. Ben Goretzka’yla görüşürüm” mesajını vermişti. Sarı-Lacivertliler, bu konuda ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

SADETTİN SARAN BİZZAT DEVREYE GİRECEK
Hep işi hem de bir dönem Dortmund hisselerinin önemli bir bölümünü elinde bulundurduğu için Alman futbolunda tanınan bir isim olan Sadettin Saran’ın, transfer için bizzat devreye gireceği kaydedildi. Saran’ın, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ile görüşme yapacağı kaydedildi.
