Altay Bayındır'dan Fenerbahçe maçı öncesi itiraf 'Eve gidip tek başıma ağladım' Manchester United'dan ayrılıyor mu?
20 Ekim 2024, Pazar 12:15Güncelleme Tarihi:
Geçen sezonun başında Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis karşılığında Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Manchester United maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Bayındır'ın açıklamalarından bazı satır başları.
Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Altay Bayındır'ın özellikle teknik direktör Erik ten Hag ile sorun yaşadığı, çalıştırıcının oyuncuyla görüşmediği iddiası geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konularından biriydi.

KADIKÖY'E DÖNÜŞ
24 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Fenerbahçe ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Ülker Staydumu'nda oynanacak karşılaşmayla Altay Bayındır, Kadıköy'e geri dönüş yapmış olacak. Milli file bekçisi, kendi adına bu duygusal maç öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

'BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ'
Bu maçın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade eden Bayındır Fenerbahçe ile eşleşince mutlu oldum. Tek maç oynanıyor, ya kendi evimizde ya da deplasmanda. Buraya deplasman demek de bana garip geliyor. Aslında bana deplasman olarak da gelmiyor. Sadece farklı bir soyunma odasında olacağım. Fenerbahçe'den güzel şekilde ayrıldım. Taraftarlarımız da beni güzel karşılayacaktır." dedi

'TARİFSİZ DUYGULAR YAŞADIM'
"Fenerbahçe'de tarif edilemez duygular yaşadım. Buna bir yenisi eklenecek diye düşünüyorum" diyen Bayındır, Fenerbahçe günlerine dair şu itiraflarda bulundu:

"Fenerbahçe'de oynadığım dönemde çok özel şeyler yaşadım. Bazen acı şeyler de yaşadım. Özellikle son senemde. Taraftarda uzun süre şampiyon olamamanın verdiği bir heyecan ve istek vardı. Bu oyunculara olumsuz da yansıdı. 20. dakikada 1-0 geridesin, maç dönebilir ama taraftarın isteği zorlayabiliyor. Futbol basit bir oyun değil. Rakip de seni yenmek için oynuyor."

'BİRLİK BERABERLİK KOPTU'
"Benim oynadığım dönemde birlik beraberliğin kopmuş olduğu dönemleri de yaşadım ben. Fenerbahçe'de oynadığım seneler boyunca elimden kaçırarak gol yemedim, ayağımın altından kaçırarak gol yemedim. Ciddi anlamda bir hatam olmadı. Bu tepkilerde biraz da uzun yıllar şampiyon olmamızın da etkisi vardı."

'EVE GİDİP AĞLADIM'
Şampiyonluk hasreti olan 11 yıllık sürenin ben 4 yılında kaledeydim. Tabii ki isterdim lig şampiyonluğunu kazanmak. Kaybettiğimiz bir maçtan sonra eve gidip tek başıma ağladığımı da hatırlıyorum. O derece benimsemiştim.

'UYKUSUZ GECELER GEÇİRDİM'
"Benim uykusuz geçirdiğim geceler oldu ayrılık sürecimde. Ankaragücü'nde oynarken de aynısını yapmıştım. Sözleşmemin bitmesine 1 yıl kala birçok büyük kulüp beni aradı ama 'başkanla konuşun' dedim. Sözleşmeli olduğun bir kulübe her zaman saygı duymanız lazım. En son Fenerbahçe başkanı ile görüştüm. O da kulüple görüştü ve her şey olması gerektiği gibi oldu. O dönemde bana 'seninle sözleşme yapalım, sezon sonunda ücretsiz olarak bize gelirsin' teklifi de geldi bana ama bunu kabul etmedim. Fenerbahçe'den ücretsiz ayrılma durumum vardı. Herhangi bir takıma imza atabilirdim. Avrupa'dan da teklifler vardı ama bu karakterime yakışan bir durum değildi. Tepkilere rağmen kabul etmedim. Ertesi gün başkanımızın yanına gittim. Maddiyat anlamında çok iyi bir sözleşme vardı. Başkanımıza 'sözleşme uzatalım' dedim. Süreç böyle gelişti. Başkanımız da zaten havalimanında açıkladı bunları."
