MENÜ

Galatasaray'ın istediği yıldız için Fenerbahçe devreye girdi! Sürpriz gelişme...

Geçtiğimiz yaz Wilfried Zaha ve Fred transferlerinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu kez başka bir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için yarış halinde. Sarı-lacivertliler, Aslan'ın daha önce gündemine aldığı orta saha oyuncusu için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaray'ın istediği yıldız için Fenerbahçe devreye girdi! Sürpriz gelişme...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, transfer çalışmalarına erken başladı. Sportif Direktör Mario Branco'nun gelecek sezon öncesi ilk hedefi İspanyol yıldız Cameron Puertas... Fenerbahçe'nin bu sezon Union Saint Gilloise ile oynadığı maçlardan sonra Belçika ekibi ile iletişimi kesmeyen Branco'nun bu transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

'EMBESİL ANCELOTTİ, TÜRKLER SAVAŞ AÇACAK!'

GALATASARAY İDDİALARI VARDI

25 yaşındaki 10 numaranın ismi Galatasaray ile de anılmıştı. Bu sezon 47 karşılaşmada boy gösteren İspanyol orta saha, 8 kez ağları sallarken, 20 de asist yaptı, toplam 28 gole katkı sundu. Transfermarkt verilerine göre 11 milyon euro piyasa değeri olan Puertas'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Avrupa'nın önemli kulüplerinin de takibinde olan yıldız oyuncu için Belçika ekibinin sezon sonunda net kararını açıklaması bekleniyor.

Galatasarayın istediği yıldız için Fenerbahçe devreye girdi Sürpriz gelişme...

OLİMPİYAT'TA KRİTİK RANDEVU

Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, iki Olympiakos maçı arasında bu akşam Trendyol Süper Lig maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, ligin 32. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kaan Numanoğlu yönetecek.

YORUM YAZ