MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma sağladı. Galatasaray, hukuksal durumunu araştırdığı futbolcuyla bir sorun çıkmaması halinde resmi imzayı attıracak. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma sağladı. Galatasaray, hukuksal durumunu araştırdığı futbolcuyla bir sorun çıkmaması halinde resmi imzayı attıracak. Bu transfere dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Tete'den açıklama

Daha önce Beşiktaş'a önerilen daha sonra adı Fenerbahçe ile anılan Tete transfer hakkında konuştu.

'İstanbul'dayım'

Açıklamalarda bulunan Tete; Temsilcim kulüplerle olan görüşmelerini sürdürüyor. Şu an İstanbul’dayım ve transfer görüşmelerinin olgunlaşmasını bekliyorum. Hem Türkiye hem de Avrupa’nın beş büyük liginden teklif var. Henüz netleşen bir durum yok.' dedi.

Fenerbahçe'yle ilgisi yok 

Süper Lig devi Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar ise, futbolcunun transferiyle ilgili hiçbir ilginin olmadığını dile getirdi.

Nasıl boşa çıktı?

Tete, şu anda aslında Shakhtar’ın oyuncusu. Ancak Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti.

Haberin Devamı

İngiltere'de istediği teklifi bulamadı 

Fenerbahçe, Tete'nin transferi için teması temmuz ayının başlarında gerçekleştirmişti. O dönem İskoç ekibi Cetic’in de çok istediği 23 yaşındaki yıldızın menajeri Pablo Bueno, oyuncusuna İngiltere’den bir takım bulmak için bu ülkeye gitmişti. Sarı-Lacivertliler de teması kesmişti.

Galatasaraydan Fenerbahçeye bir transfer çalımı daha Anlaşma sağlandı...

FANATİK, 19 Temmuz’daki haberinde Fenerbahçe’nin Tete’nin peşinde olduğunu okuyucularına duyurmuştu.

Ancak Bueno, Premier Lig’den istediği teklifi alamadı. Bunun üzerine Brezilyalı menajer, Fenerbahçe Yönetimi’ne mesaj göndererek, “Oyuncumla hâlâ ilgileniyorsanız görüşebiliriz” mesajını gönderdi. Sarı-Lacivertliler de Tete ve Pablo Bueno’yu İstanbul’a davet etti.

Daha sonra Brezilyalı yıldız ve menajeri, Türkiye'ye gelmiş ve Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

Galatasaraydan Fenerbahçeye bir transfer çalımı daha Anlaşma sağlandı...

Türkiye'de tatil yapan Tete ve menajeri, bu süreçte kendilerine gelen teklifleri değerlendirme sürecine girmişlerdi.

Fenerbahçe, kararını verdi 

Tete transferinde oyuncu cephesinin vereceği karar merak edilirken Fenerbahçe, transfere ilişkin nihai kararını kamuoyuna duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı oyuncu için yapılan görüşmeleri doğrulamakla birlikte kulüp olarak verdikleri kararı da paylaştı.

İşte Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklama:

"Bilgilendirme

Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir.

Haberin Devamı

Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Galatasaraydan Fenerbahçeye bir transfer çalımı daha Anlaşma sağlandı...

Galatasaray, Tete ile anlaşma sağladı!

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Tete, Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşma sağladı. Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Tete'yle her konuda anlaştı. Sarı-kırmızılılar, hukuksal durumunu araştırdığı futbolcuyla bir sorun çıkmaması halinde imza attıracak.

Maaşı belli oldu 

Yıldız futbolcu Tete'nin Galatasaray'a maliyeti de belli oldu. Tete'nin maaşının 2.8 milyon euro olacağı aktarılırken oyuncuya verilecek imza parasının ise 3.5 milyon euro olacağı ifade edildi. Galatasaray, Brezilyalı yıldızla 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fenerbahçeye bir transfer çalımı daha Anlaşma sağlandı...

 

 

 

 

 

YORUM YAZ