MENÜ

Galatasaray istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Transferde dev yarış

Trendyol Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren sarı lacivertliler, sezon sonu için de hedeflerini belirledi. Kanarya, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da istediği yıldız oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaray istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Transferde dev yarış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında sahne aldı. İsmail Kartal'ın öğrencileri zorlu deplasmandan 3 puanla döndü. Mücadeleyi 3-1 kazanan sarı-lacivertliler, kritik Rize deplasmanından kayıpsız dönerek şampiyonluk yolunda hata yapmadı. Kanarya'nın golleri 48. dakikada Serdar Dursun, 65. dakikada Edin Dzeko, 90+3'te İrfan Can Kahveci'nin ayağından geldi. 67 puanla Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN RAFA SILVA ATAĞI

Sarı-lacivertliler, ismi bir dönem Galatasaray ile birlikte anılan Portekizli 10 numara Rafa Silva ile ilgileniyor. 10 numara dışında sağ kanat ve sol kanat da oynayabilen Rafa Silva'nın sözleşmesi haziran ayında sona erecek. Rafa Silva ile birçok Avrupa kulübü de ilgileniyor. Sarı-lacivertli kurmayların da Silva'nın menajeri ile görüşme kararı aldığı ifade edildi. Transferde geç kalmak istemeyen Fenerbahçe elini çabuk tutmak istiyor.

Galatasaray istiyordu Fenerbahçe devreye girdi Transferde dev yarış

Bonservisi elinde olacak olan Silva için Fenerbahçe'nin imza parası vermeye hazır olduğu da gelen haberler arasında. 30 yaşında ve 1.72 boyunda olan Rafa Silva'nın güncel piyasa değeri 18 milyon Euro civarında. 2019 yılındaki piyase değeri ise 30 milyon Euro'ydu. Silva 25 kez Portekiz Milli Takım formasını giydi. Bu sezon 36 resmi maçta Benfica formasını terleten Silva 14 gol, 12 asist gibi dikkat çekici bir istatistiğe de sahip.

 

YORUM YAZ