MENÜ

Fred'den transfer açıklaması! Galatasaray teklifi...

Sarı-lacivertlilerin Twente maçı hazırlıkları sürüyor. Yeni transfer orta saha oyuncusu Fred, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilyalı yıldız, Galatasaray'ın kendisine yaptığı teklifle ilgili soruyu da cevap verdi.

Fred'den transfer açıklaması! Galatasaray teklifi...

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Fred, "Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda şampiyonluğu hedefler. Alex, Roberto Carlos ve Deivid gibi oyuncular burada oynadılar. Kulübün tarihine geçtiler. Ben de bu kulübün tarihine geçmek istiyorum, kupalar kazanmak istiyorum" dedi. Yıldız futbolcu Galatasaray'la ilgili soruya da cevap verdi. Fred'in açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de bulunmaktan dolayı kendini iyi hissettiğini belirten 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, "Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Çok güzel bir ülkedeyiz. Burada yaşamaktan dolayı mutluyuz. Kulüp, personeller, arkadaşlarım beni iyi karşıladı. Umarım performansımızın üzerine koyarak devam ederiz" diye konuştu.

'TÜRKİYE'DEN İLGİ VARDI'

Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmem için büyük çaba sarf eden başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Çok büyük bir kulüp burası. Güzel bir ülkedeyim. Her şey iyi gidiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Herkes beni en iyi şekilde karşıladılar. İlk izlenimlerim çok güzel. Umarım üzerine koyarak devam ederim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Türkiye'den başka kulüplerden ve İngiltere'den de ilgi vardı. Ancak Fenerbahçe, bana fikirlerini ve projelerini anlatınca buraya gelmek istedim. Taraftarlar da bu kararımı etkiledi, bu tercihten dolayı çok mutluyum.

Haberin Devamı

Fredden transfer açıklaması Galatasaray teklifi...

'RAKİBİMİZ İYİ SAVUNMA YAPTI'

Atmış olduğum gol iptal edildi ama güzel bir gol oldu. O gol sayılsaydı benim için harika bir başlangıç olurdu. Ancak, önemli olan benim gol atmam değil o maçtan galip ayrılmış olmamız. Zor bir maçtı. Rakibimiz çok iyi savunma yaptı. Onlar da kazanmayı çok istediler. Biz takım olarak iyi oynadık ve istediğimiz galibiyeti aldık. O maçta henüz maç ritmim yoktu. 90 dakika oynamak istememe rağmen mümkün değildi. Yavaş yavaş maç ritmimi bulacağım ve yüzde 100'e ulaşacağım.

Fredden transfer açıklaması Galatasaray teklifi...

'MENAJERİM ÜZERİNDEN TEKLİFLER VARDI'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusunun Galatasaray sorusu üzerine verdiği cevap şöyleydi;

İlgilenen başka kulüpler de vardı, süreci menajerim yürüttü. Menajerim üzerinden bazı teklifler vardı. Kaç kere aradıklarını bilmiyorum ama teklif olduğu doğru. Ben bu büyük kulübe gelmeyi tercih ettim.

"İKİNCİ MAÇ ZOR OLACAK'

Twente maçı bizim için iyiydi. Twente de iyi takım, maça iyi başladılar, öne geçtiler ama biz sonucu lehimize çevirdik. Kırmızı karttan sonra işler daha kolay oldu ama bitmiş değil. İkinci maç zor olacak. Turu geçmek istiyoruz. Konferans Ligi'ni kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe için farklı bir hedef söz konusu olamaz. Alex, Roberto Carlos, Deivid gibi birçok Brezilyalı bu kulüpte oynadılar, isimlerini tarihe yazdırdılar. Ben de bunu çok istiyorum. Fenerbahçe tarihinde önemli bir oyuncu olmak ve kupalar kazanmak istiyorum.

Haberin Devamı

Fredden transfer açıklaması Galatasaray teklifi...

'BİZ DOĞRU YOLDAYIZ'

Ben gol atarsam 'Samba' çalsın isterim ama benim için önemli olan şey, çalan müzik değil takımın kazanması. Uzun yıllardır Fenerbahçe şampiyon olamıyor, bunun öneminin farkındayız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu hepimiz için çok önemli. Biz doğru yoldayız. Birlik içinde yola devam ediyoruz. Umarım bizim için iyi bir sezon olur. Oynadığım ilk maçta elimden gelenin en iyisini yaptım ama hala takım arkadaşlarıma, oynadığımız sisteme alışmam gerekiyor.

'ALTAY BÜYÜK BİR TAKIMA GİDİYOR'

Livakovic çok iyi bir kaleci. Takımımıza yardım etmeye geldi. Hepimiz takıma sağlamak için çalışıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım tarih yazabilecek kapasitede. Altay giderken kendisine iyi şanslar diledim. Büyük bir takıma gidiyor. Yaşayabileceği bazı semt önerilerinde bulundum. Çok fazla yağmur yağdığını söyledim. Altay, Manchester United'da çok mutlu olacak.

Haberin Devamı

Fredden transfer açıklaması Galatasaray teklifi...

Fredden transfer açıklaması Galatasaray teklifi...

YORUM YAZ