MENÜ

Fransız ekibinden Fenerbahçe'yi yıkan haber! Görüşmeler başladı

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Manchester United'dan yıldız orta saha Fred'i kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-Lacivertliler, bir diğer gözde orta sahayı da kısa sürede kadrosuna katmanın planlarını yapıyordu. Ancak, Fransa'dan gelen haber tüm transfer stratejisini değiştirecek cinsten... İşte tüm detaylar.

Fransız ekibinden Fenerbahçe'yi yıkan haber! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Manchester United'dan yıldız orta saha Fred'i kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-Lacivertliler, bir diğer gözde orta sahayı da kısa sürede kadrosuna katmanın planlarını yapıyordu. Ancak, Fransa'dan gelen haber tüm transfer stratejisini değiştirecek cinsten... Bu haberin yanı sıra Fenerbahçe'ye kaleci transferinde müjde gelirken transfer listesine bir yıldız daha eklendi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, rahat bir nefes aldı

Sarı-Lacivertliler’in kaleci adayları listesinde ilk sıralarda yer alan David De Gea için önce Real Madrid devreye girdi. Ancak İspanyol devi daha sonra Chelsea’den Kepa’yı kiralayarak devreden çıktı. Bu gelişme, Fenerbahçeli taraftarları sevindirse de bu kez Almanya’dan endişelendiren bir haber geldi. Bayern Münih’in, Manchester City’li Stefan Ortega’yı alamaması halinde De Gea’yı kadrosuna katacağı belirtildi. City’nin Ortega’yı bırakmak istemediğini açıklaması moralleri bozmuştu. Ancak dün Alman basınında yer alan yeni haberler bir kez daha Sarı-Lacivertliler’e rahat bir nefes aldırdı. Buna göre Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel’in, İspanyol file bekçisini istemediği, Ortega olmazsa Leeds’ten Meslier’in transfer edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Fransız ekibinden Fenerbahçeyi yıkan haber Görüşmeler başladı

Hedef nokta atışı

Fenerbahçe, şu anda 32 yaşındaki kaleciyi ciddi bir şekilde isteyen tek Avrupa kulübü konumunda bulunuyor. Bu durum da çok önemli bir avantaj olarak görülüyor. Bonservisi elinde olan İspanyol kaleciye Suudi Arabistan’dan ve ABD’den ilgi var. De Gea’nın önceliği kariyerini Avrupa’da sürdürmek olsa da özellikle Suudi takımlarından gelecek cazip bir teklifin kararını değiştirebileceği kaydedildi. Kaleci konusunda nokta atışı yapmak isteyen yönetim, De Gea’yı bitirme noktasına getirmeye çalışsa da Keylor Navas ve Dominik Livakovic’te de aşama kaydedip, sonunda bu üçlü arasından seçim yapmayı planlıyor.

Transfer listesine bir isim daha eklendi

Fenerbahçe’de kale kadar orta sahaya yapılacak transferde merakla bekleniyor. İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Rade Krunic, listenin ilk sırasında yer alıyor. Yönetim de en büyük mesaiyi Boşnak yıldız için harcıyor. Ancak alternatif olarak belirlenen Tanguy Ndombele ve Kelvin Phillips için de temaslar devam ediyor. SarıLacivertliler’in, bu 3 yıldızın dışında orta saha için oluşturulan listeye bir ismi daha eklediği öğrenildi: Boubakary Soumare...

Fransız ekibinden Fenerbahçeyi yıkan haber Görüşmeler başladı

Fenerbahçe’yi sordu

Takımda kalmak istemediği için ligin ilk iki haftasında kadroya alınmayan Soumare’nin Sarı-Lacivertliler’e transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Başarılı oyuncunun, Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili olarak eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’e sorular sorduğu öne sürüldü. Yönetimin, piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro olan Soumare’yi bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya kadroya katmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye kötü haber

Manchester United'dan Fred'i kadrosuna katarak orta sahasını güçlendiren Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızın yanına Tottenham'ın yıldızı Ndombele'yi koymayı planlıyordu. Fenerbahçe'nin İngiliz ekibine 9 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu aktarılırken bu transfer kısa süre içerisinde bitmesi bekleniyordu. Ancak Sky Sports'un haberine göre; Fransız temsilcisi Rennes, bonservisi Tottenham'da bulunan Tanguy Ndombele ile ilgileniyor.

Fransız ekibinden Fenerbahçeyi yıkan haber Görüşmeler başladı

Bir transfer operasyonu daha bekleniyor

Bu haber üzerine Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu için daha hızlı bir şekilde aksiyon alması beklenirken Rennes'in, Ndombele için görüşmelere başladığı da aktarılıyor. Daha önce İngiltere'ye giderek Fred'i transfer eden Fenerbahçe yönetiminin, Ndombele için de bu tür bir transfer operasyonu yapması bekleniyor. 

Haberin Devamı

Fransız ekibinden Fenerbahçeyi yıkan haber Görüşmeler başladı

YORUM YAZ