MENÜ

Firmino için en iyisi Fenerbahçe! İngilizler açıkladı

Al Ahli’den ayrılma kararı alan Roberto Firmino’nun, kariyerine Pro Lig’de devam etmek istemediği konuşuluyor. Avrupa’ya rotayı çeviren Brezilyalı yıldız için şartların en uygun olduğu kulüp olarak ise karşısına, Fenerbahçe çıkıyor. Detaylara göz atalım...

Firmino için en iyisi Fenerbahçe! İngilizler açıkladı

Premier Lig'de Liverpool formasıyla klasını tüm dünyaya kanıtlayan Firmino, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Ancak Brezilyalı yıldızın, şu anda mutlu olmadığı aktarılırken rotasını yeniden Avrupa'ya çevirdi. Tam da bu noktada Sarı-Lacivertli ekibin, Brezilyalı yıldız için en iyi takım olduğu bildiriliyor. Öte yandan Serie A devi Milan'ın Kurunic ısrarı da bitmek bilmiyor. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Milan’ın Krunic inadı sürüyor

Orta saha için transferde adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Rade Krunic, sezon başında Fenerbahçe’nin kapısından dönmüştü. İlk başta teknik direktörü Pioli’nin bırakmadığı Krunic, son dönemde Milan’da forma şansı bulamıyordu. Ancak İtalyan devinde sakatlıkların sıkıntı yaratması ve Ismael Bennacer’in de Cezayir formasıyla Afrika Kupası’nda mücadele edecek olması, an itibarıyla Boşnak orta sahanın takımdan ayrılmasının önünü kapatmış gibi gözüküyor.

Firmino için en iyisi Fenerbahçe İngilizler açıkladı

Firmino için rota Avrupa! 

İngiltere merkezli talkSport, Fenerbahçe ile birlikte Suudi Arabistan’dan Al-Shabab, AlEttifaq, Al-Fateh ile İngiltere Premier Ligi’nden Sheffield United’ın, Roberto Firmino ile ilgilendiklerini açıklamıştı. Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında aradığı ortamı bulamayan ve Ocak ayı içerisinde kulübüyle yolları ayırma kararı alan Firmino’nun, kariyerine Pro Lig’de devam etmeyi düşünmediği ve kontratını feshetmesinin ardından yeniden Avrupa’da oynamanın hayalini kurduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye yakın... 

Al-Shabab, Al-Ettifaq ve Al-Fateh’in ilgisine Suudi Arabistan'da kalmamak için olumsuz dönüş yapacağı düşünülen Liverpool’un eski yıldızlarından Firmino’nun tercih edebileceği kulüp olarak elinde ya Fenerbahçe ya da Sheffield United kalacak. Bu iki takım arasında ise Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu ifade ediliyor.

Firmino için en iyisi Fenerbahçe İngilizler açıkladı

Küme düşme tehlikesi 

Brezilyalı yıldızın, hedefleri olan bir kulübe gitmek istemesi, Premier Lig’de son sırada yer alan ve küme düşme adayları arasında ilk sıradaki Sheffield’a soğuk bakacağı düşünülüyor. Sarı-Lacivertliler’in ise hem Süper Lig’de şampiyonluğa oynaması hem de Avrupa’da mücadele ettiği Konferans Ligi’nde finali gözüne kestirmesi, 32 yaşındaki yıldızın rotayı Türkiye’ye çevirme ihtimalini bir hayli artırıyor.

Firmino için en iyisi Fenerbahçe İngilizler açıkladı

Yıldızlar yeni yılı kutladı

Sarı-Lacivertli futbolcular, yeni yılı önceki gün büyük bir coşkuyla kutladı. Fenerbahçe’nin yıldızlarının bir kısmı Türkiye’de, bir kısmı da yurt dışında izinlerini değerlendirip, yılbaşı tatillerini farklı yerlerde geçirdi. Yeni yılı ailesiyle geçiren isimlerden Kanarya’nın golcüsü Edin Dzeko, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “2024 yılı, her yere huzur ve sevgi getirsin” diye yazdı.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Firmino için en iyisi Fenerbahçe İngilizler açıkladı

Cristiano Ronaldo'dan bir hediye de Luan Santana'ya!
YORUM YAZ