MENÜ

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'i karıştırdı! İngilizler açıkladı...

Fenerbahçe ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun, sezon sonunda iyi bir bonservis ücreti ile takımdan ayrılması bekleniyor. Talipleri her geçen gün artan 24 yaşındaki kanat oyuncusu için İngiltere Premier Lig'in iki ezeli rakibi karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'i karıştırdı! İngilizler açıkladı...

Fenerbahçe'de sergilediği performans ile adeta parmak ısırtan ve Avrupa kulüplerinin de dikkatini üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, adı transferde en çok geçen futbolcuların başında geliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikâyeye yelken açacak" yorumunu yapmasının ardından yıldız futbolcunun yazın ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERDEN YENİ İDDİA

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de takımın en önemli parçalarından olan Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere Premier Lig'den bir talip daha çıktı. Daha önce Arsenal, Wolverhampton ve Napoli ile de anılan 24 yaşındaki kanat oyuncusu için İngilizlerden yeni bir iddia geldi.

Ferdi Kadıoğlu, Premier Ligi karıştırdı İngilizler açıkladı...

ARSENAL'DEN SONRA TOTTENHAM

İngiliz haber sitesi TeamTalk'ta yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, Ferdi Kadıoğlu'na yakın ilgi gösteriyor. Söz konusu haberde Tottenham Menajeri Ange Postecoglou'nun hem Udogie hem de Porro ile rekabet edecek bir futbolcu istediği belirtildi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Spurs'ün, Ferdi Kadıoğlu'nu listesine aldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

"TEKNİK AÇIDAN SAĞLAM"

Haberde, Ferdi'nin orta saha çıkışlı bir oyuncu olduğu vurgulanırken, "Kadıoğlu kariyerine aslında ofansif bir orta saha oyuncusu olarak başladı, bu nedenle topa sahip olma konusunda oldukça rahat ve teknik açıdan sağlam bir oyuncu. Bu amaçla, Ange Postecoglou'nun orta sahaya geçerek rakibe karşı sayısal üstünlük kuracak ters bek oyuncularından beklediği şeye tam olarak uyuyor" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ