MENÜ

Fener'in son harikası

Başkan Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası'nda yapımı devam eden tesisleri yayın yönetmenimiz Necil Ülgen, TFF Başkanı Mahmut Özgener, TFF 1. Başkanvekili Lütfi Arıboğan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ve spor yazarlarıyla birlikte gezdi.

Fener'in son harikası

Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası’nda yapımı devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü Tesisleri, dün birbirinden önemli konuklara ev sahipliği yaptı. Kulübe birçok tesis kazandıran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayında inşaatının tamamlanması beklenen Topuk Yaylası Tesisleri’ni, genel yayın yönetmenimiz Necil Ülgen, TFF Başkanı Mahmut Özgener, TFF 1. Başkanvekili Lütfi Arıboğan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ve spor yazarlarıyla birlikte gezdi. 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde, 2 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ve ahşap malzemeden yapılan tesis hakkında bilgiler veren Başkan Yıldırım, profesyonel spor branşlarındaki takımların tesislerde kamp yapacağını, yöneticilerin ve delegelerin de tesislerden yararlanabileceğini belirtti.

Mahmut Özgener hayran kaldı

Daha sonra soğuk hava nedeniyle buz tutan gölün kenarında yemek yenildi. Yemeğin ardından ise Başkan Yıldırım, beraberindekilere yapımı devam eden karla kaplı futbol sahaları hakkında bilgiler verdi.TFF Başkanı Mahmut Özgener’in ise yapımı devam eden tesislerden oldukça etkilendiği gözlendi. Özgener yaptığı açıklamada, “Çok etkileyici ve doğa harikası bir yer. Böyle bir yerde, böyle bir tesis düşünmek önemli bir vizyon. Yeni sezon öncesi tüm takımların yararlanabileceği bir tesis haline gelecek. O yüzden tebrik etmek lazım. Yaz öncesi kamplar için konum olarak harika bir yer. Bu tesislerinin çoğalmasının Türk futboluna değil, Türk sporuna büyük katkıları olur. Önemli olan böyle güzel yerleri bulup değerlendirmek, güzel projeler üretebilmek. Türk sporuna hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Tesislerde yok yok

* 40’ı dubleks toplam
80 oda bulunacak
* Araçların rahatça park edileceği bir otopark
* 210 metrekarelik fitness merkezi
* 330 metrekarelik restoran
* 160 metrekarelik çok amaçlı salon,
* Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj odası, solaryum odası, kuaför
* Fenerium Mağazası
* 5 yıldızlı otel konforu sağlanacak tesisler, üstün teknolojiye sahip ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın ihbar, alarm ve söndürme sistemleriyle donatılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ