MENÜ

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi! Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona erecek olan Wilfried Zaha’yı kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor. Premier Lig’in golcüsüyle görüşmeleri başlatan Sarı-Lacivertli ekibe kötü bir haber geldi. İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi! Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

Sezona, Brezilyalı hocası Jorge Jesus ile şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışında geride kaldı. Transfer konusunda harekete geçen yetkililer, Premier Lig’de fırtına gibi esen Zaha’yı Kadıköy’e getirmek istiyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinde Galatasaray’ın 5 puan gerisinde olan Sarı-Lacivertli ekip, şimdiden önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı. Bu kapsamda, transfer yapılacak bölgeler belli oldu.

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

İLK HEDEF STOPER

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Tolgay Arslan'ın formasını giydiği Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao'nun, Sarı-Lacivertliler'in gündeminde olduğu konuşuluyordu. Siyah-Beyazlılar'da 2019 yılından beri oynayan Becao için Kanarya'nın, resmi temaslara başladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin kurmaylarının, Udinese ile sözleşmesi 2024'te bitecek Brezilyalı stoperin şartlarını sorduğu bildirildi.

GÖRÜŞME YAPILDI

27 yaşındaki oyuncu, 2019’da Bahia’dan İtalyan ekibine 1.6 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Becao, sergilediği performansla Udinese savunmasının önemli isimlerinden biri haline geldi. Sambacı, bu sezon Serie A’da 28 maçta forma giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı. Becao’nun sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Yönetim, başarılı stoper için maliyet araştırmasına başladı. Brezilyalı stoperin menajeri Rodrigo Fonseca’yla görüşme yapılarak oyuncuya olan ilginin iletileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

LUAN’IN YANINA BREZİLYALI

Fenerbahçe Yönetimi, Becao’da olumlu yanıt gelmesi halinde Udinese ile pazarlıklara başlayacak. Yeni sezonda Luan Peres’in sol stoperde görev yapması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, Luan’ın kısa sürede uyum yakalaması için kendisi gibi Brezilyalı bir stoper almaya öncelik vermiş durumda. Başta ekonomik şartlar olmak üzere, yapılacak görüşmelerin ardından Lyanco ya da Becao’ya imza attırılması ilk plan olarak görülüyor.

ZAHA’YA SERVET

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Wilfried Zaha, henüz Süper Lig’e gelmeye karar vermedi. Görüşmelerin olumlu gittiği ve aynı zamanda menajeri olan abisinin, Trabzonspor maçını tribünden takip etmesi Fenerbahçeli taraftarlarda büyük bir heyecan yarattı. Ancak, son olarak formasını giydiği takım Crystal Palace’ın Zaha’ya yaptığı teklif bu transferi çıkmaza sokabilir.

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

TRANSFERİ ZORA SOKTU

Zaha’yı bırakmak istemeyen İngiliz ekibi, kesenin ağzını açtı. The Sun’ın haberine göre; hem taraftarların hem de kulüp yetkililerinin yoğun bir şekilde kalmasını istediği yıldız forvetleri için 10 milyon Sterlin’lik bir teklifte bulundular. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe’de Zaha transferi zora girse de ilerleyen günlerde daha somut bir görüşme yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçe’ye Zaha darbesi Premier Lig ekibi bütün planları bozdu

YORUM YAZ