MENÜ

Fenerbahçe'ye yıldız orta saha! 39 milyon Euro ödenmişti...

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe Yönetimi, yöneldiği dikkat çekici hedefler arasında yıldız orta sahayı da ekledi. 39 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu dev kulüpten ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu için temaslar başlıyor.

Fenerbahçe'ye yıldız orta saha! 39 milyon Euro ödenmişti...

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonda hedefe çok daha güçlü şekilde ilerlemek adına kadro çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler, birçok önemli yıldızı transfer listesine eklemiş durumda.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SEVGİSİNİ DİLE GETİRMİŞTİ...

ALFREDO MORELOS KIYMETE BİNDİ

Glasgow Rangers’ın ayrılığını resmen açıkladığı Kolombiyalı forvet, Fenerbahçe’nin listesindeki isimlerden biriydi. Ancak Morelos’un talipleri artıyor.

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

İtalya’dan Bologna’nın devreye girmesi sonrası bir iddia da Belçika’dan geldi. Ülke basınında yer alan haberlere göre Union Saint-Gilloise ve Gent, 26 yaşındaki golcünün menajeriyle görüşmelere başladı. Her iki kulübün de bonservisi elinde olan Morelos’u ‘fırsat transferi’ olarak gördüğü ve çok istekli olduğu kaydedildi.

İSTANBUL'DA ORIGI REKABETİ!

LEEDS UNITED, KENT'İN PEŞİNDE

Morelos gibi Kent’in takımdan ayrılacağı da Rangers tarafından açıklandı. Fenerbahçe’nin ön anlaşma sağladığı İngiliz oyuncu için ülkesinden Leeds United da harekete geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

Premier Lig’de kalma şansını zora sokan Leeds’in, Kent için teklifte bulunduğu kaydedildi. İngiliz basını, kulübün bu hamlesinin, ligden düşmesi halinde önümüzdeki sezon mücadele edeceği Championship’e hazırlık olarak yorumladı. Öte yandan Premier Lig'e yükselen Burnley’nin de 26 yaşındaki oyuncuya ilgisi var.

MARSİLYA'YA ZAHA ÖNERİSİ

Fenerbahçe, yıldız futbolcunun kardeşi Herve’yi Trabzonspor maçına davet etmiş ve transfer görüşmesi gerçekleştirmişti. İngiltere’den de talipleri olan Wilfried Zaha ile ilgili bir iddia da Fransız basınından geldi.

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

Buna göre Herve Zaha, kardeşini Marsilya’ya önerdi. Mavi-Beyazlılar’ın henüz bir girişimde bulunmadığı ancak Zaha transferini değerlendirmeye aldığı belirtildi. Sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu, kulübü Crystal Palace’ın kontrat uzatma teklifine henüz bir yanıt vermedi.

ORTA SAHAYA HOLLANDALI YILDIZ

Transfer çalışmalarını erken başlayan Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Donny van de Beek oldu. Manchester United’ın gözden çıkardığı 26 yaşındaki oyuncunun Sarı-Lacivertliler’in radarında olduğu kaydedildi. Hollandalı yıldızın Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun’la temasa geçilmesi bekleniyor.

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...


Henüz sezon bitmedi ancak Sarı- Lacivertliler şimdiden transfer için birçok yıldızla ve kulübüyle görüşmelere başladı. Her geçen gün Kanarya’nın gündemine yeni isimler de dahil oluyor. Bunlardan birinin de Donny van de Beek olduğu öğrenildi. Ajax altyapısından yetişip müthiş bir performansla adını duyuran Hollandalı yıldız, 2020’de büyük beklentilerle 39 milyon Euro’ya Manchester United’a imza atmıştı. Ancak burada bir türlü bekleneni veremeyen Van de Beek, artık gözden çıkartıldı. Sarı-Lacivertliler de 26 yaşındaki oyuncunun şartlarını öğrenmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

Olumlu sinyal gelirse...

Fenerbahçe’nin ilk hedefi, Hollandalı yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak. Kırmızı Şeytanlar, daha önce Van de Beek’i Everton’a kiralık olarak göndermişti. Ancak başarılı oyuncuya başka taliplerin çıkma ihtimali yüksek. Bu nedenle yönetimin, bu konuda bir an önce adım atmayı planladığı kaydedildi. Van de Beek’in Türk menajerleri Hasan Çetinkaya ve Ali Dursun ile kısa sürede bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Eğer oyuncu cephesinden olumlu sinyaller gelirse, Manchester United ile pazarlık masasına oturulacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

19 kez milli oldu

Donny van de Beek, altyapısından yetiştiği Ajax’ta 2016’da A takıma yükselmişti. Yıldız futbolcu, kısa sürede 11’in değişilmez ismi oldu. Başarılı orta saha oyuncusu, Kırmızı-Beyazlılar’ın 2018-19’da büyük bir sürpriz yapıp Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ve Juventus’u eleyerek yarı finale çıkan kadrosunun önemli bir parçasıydı. Van de Beek, Hollanda Milli Takımı’nın formasını da 19 kez terletti ve 3 gol kaydetti.

 

Fenerbahçeye yıldız orta saha 39 milyon Euro ödenmişti...

Wilfried Zaha'nın en iyi Crystal Palace anları

YORUM YAZ