MENÜ

Fenerbahçe'ye üç müjde birden!

Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'ye üç müjde birden!

32. haftanın sonunda Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı... Beşiktaş'ın, Galatasaray'ı 3-1'le geçmesinin ardından adeta kartlar yeniden dağıtıldı. Haftanın bir diğer dikkat çeken maçında da Fenerbahçe zorlu Sivasspor deplasmanındaydı. Sarı Lacivertliler sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve kritik deplasmanda aldığı 3 puan ile zirve yarışındaki iddiasını artırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye üç müjde birden

Planlar değişti

Özellikle iç sahada oynanan İstanbulspor ile 3-3'lük berabere kalınan maçın ardından olumsuz bir havaya giren Sarı Lacivertliler'de Dolmabahçe'den gelen haber şampiyonluk yarışındaki planların değişmesine neden oldu.

Sivasspor'a bileniyor

Moral bulan Kanarya şimdi de Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Sivasspor'a bileniyor. Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı yarı final ilk maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Fenerbahçeye üç müjde birden

Taktiksel ve bireysel çalışmalar...

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya geçen sarı-laciertli oyuncular, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla devam ettirdikleri idmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda çift kale maçla devam eden antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye üç müjde birden

Yarın özel uçakla Sivas'a gidecekler

Kanarya'ya üç müjde birden geldi. Sarı-lacivertli ekipte; Atilla Szalai, Gustavo Henrique ve Miha Zajc takımla çalışmalara başladı. Hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Sivas’a hareket edecek. 

 

YORUM YAZ